Terug naar staafmixer

Beste deals
-15%
Laagste prijs ooit
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 87 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3000 WH Smoothie+ op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Patrick03-08-2020

Makkelijk in gebruik

Fijn om mee te werken. Ligt makkelijk in de hand. Heeft een hoge maatbeker met handige maataanduiding. Doet prima zijn werk.
Pluspunten
  • Ligt fijn in de hand
  • Hoge maatbeker
Bob03-06-2020

krachtig en compact

prima prijs kwaliteit verhouding, licht lekker in de hand en heeft een krachtige motor. Heel makkelijk om ijskoffie mee te maken
Pluspunten
  • roestvrij staal
  • compact
Minpunten
  • niet
Christine01-06-2020

Braun M3000

Pureert heel goed en vlot. Zelfs onrijp fruit pureert hij heel fijn. Wij zijn super tevreden en gebruiken de staafmixer dagelijks. Ook voor een g...
Pluspunten
  • Pureert vlot
  • Leuke prijs voor een topproduct!
  • Onrijp fruit pureert hij ook vrij snel.
Keukenprinses31-05-2020

werkt naar behoren

Prima apparaat, doet wat hij moet doen. Prijs en kwaliteit verhouding is prima. Is de basismodel, geen extra accessoires.
Pluspunten
  • goede prijs en kwaliteit verhouding
  • krachtig
Minpunten
  • geen extra accessoires
Marja26-05-2020

Krachtig

Krachtige mixer, mijn vorige was 400W. Ben er blij mee. Ik heb hem nog maar sinds gisteren maar de mayonaise lukte prima! Ik kan niet zonder😉.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mixer verkleurd niet omdat hij van staal is
AvdH26-05-2020

Mooi en fijn te gebruiken product

Erg fijn dat het onderstuk niet van plastic is, erg makkelijk schoon te maken en super fijn in gebruik. Erg blij met dit product.
Pluspunten
  • Fijn materiaal
  • Werkt goe, geen stukken meer over.
Minpunten
  • knopjes mogen makkelijker in te drukken zijn
Carlo26-05-2020

een goede kleine blender

Een kleine blender met veel accessoires: je kan blenden en mengen. Schonen het is makkelijk. Soms is niet krachtig genoeg maar is goede voor en k...
Ellen25-05-2020

Krachtig

Staafmixers van Braun blijven het beste. Ze zijn super krachtig en gaan altijd lang mee. Deze is daarvoor geen uitzondering en ik ben er daarom o...
Pluspunten
  • Twee verschillende standen
  • Krachtig
Lindsay25-05-2020

Fijne staafmixer

Fijne staafmixer, handig in gebruik en simpel schoon te maken door zelf onder de kraan af te spoelen en daarna in de vaatwasser.
Pluspunten
  • schoonmaken in de vaatwasser
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • bij gebruik wat zwaar in de hand
sylvia26-05-2020

stevige staafmixer

Goede staafmixer met grote snelheid. Leuke actie met een korting. En er zit een handige maatbeker erbij.
Pluspunten
  • snelheid
  • maatbeker
Mevr. M.25-05-2020

Geweldige tomatensoep

Met de staafmixer heerljke verse tomatensoep gemaakt. Staafmixer is zeer krachtig en handig te reinigen. Deze is ter vervanging van onze braun va...
Pluspunten
  • krachtig
  • goede prijs/kwaliteit
  • goed reinigbaar
JM_196214-05-2020

doet wat hij moet doen

Goed geprijsde staafmixer van een solide fabrikant die doet wat hij moet doen zonder toeters en bellen.
Ageeth12-05-2020

Mooi uiterlijk

Ik heb ruim 20 jaar een Braun staafmixer gehad en heb er nooit problemen mee gehad vandaar dat ik weer voor een eenvoudige Braun staafmixer heb g...
Pluspunten
  • Net vandaag gekocht dus nog geen ervaring mee
Minpunten
  • Net vandaag gekocht dus nog geen ervaring mee
braun staafmixer12-05-2020

Staafmixer

lekker compact en neemt weinig ruimte in. Het doet wat ie moet doen. na verschillende reviews te hebben bekeken kwam ik op dit product
Pluspunten
  • compact
Sabine19-05-2020

Stevige mixer

Super mooie en stevige mixer van Braun voor een kleine prijs! Hij kan weer 20 jaar mee, net als de vorige!
Frans11-05-2020

Stille staafmixer

Mooie stille staafmixer met 2 snelheden, mooie vormgeving en ligt goed in de hand. In de omschrijving staat dat deze geleverd wordt met 2 mesjes,...
Pluspunten
  • Maakt weinig herrie
  • 2 snelheden
Minpunten
  • Nvt
Irene11-05-2020

Handig en handzaam

Fijne staafmixer die precies doet wat hij moet doen. Ligt goed in de hand. Makkelijk op te bergen. Prettig dat de voet los in de vaatwasser kan.
Pluspunten
  • handzaam
  • vermogen
A Steenbrink05-05-2020

Werkt prima!

Vandaag deze staafmixer uitgeprobeerd en hij doet precies wat hij moet doen. Handig dat hij twee standen heeft.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Werkt snel
Moniqie05-05-2020

Fijne staafmixer

Las veel positieve reviews over dit apparaat. Voldoet voor mij aan alle eisen. Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
  • Prettig in gebruik
  • Hoog toerental
Danny04-05-2020

Stevige staafmixer, ligt goed in de hand, goede werking.

Op aanbeveling van mijn collega, betrouwbaar merk. Mijn moeder had deze staafmixer enkele weken geleden aangeschaft. Staafmixer doet wat ie doen ...
Pluspunten
  • Ligt goed in de hand
  • Stevige mixer
Minpunten
  • nog niet ontdekt.
R.J. de Bruin24-04-2020

Scherpe messen en compleet met accesoires

Door mijn dochter aanbevolen als beste koop. Argumentatie : compleet en scherpe messen waardoor pureren perfect gaat .
Pluspunten
  • Scherpe messen
  • Compleet
Gert22-04-2020

goede koop

Prima mixer, zoals je verwacht van Braun. Ook mijn dochter is er heel blij mee, nu kan ze weer lekker soep maken en pureren.
Pluspunten
  • krachtige mixer
  • handig in gebruik
Minpunten
  • nog niets kunnen ontdekken
Chantal19-04-2020

stevige staafmixer

goede staafmixer, precies wat ik zoek. vorige braun heeft 30 jaar zijn werk gedaan, nu wel aan een nieuwe toe
Pluspunten
  • makkelijk schoonmaken
  • handig in gebruik
Staafmixer18-04-2020

Staafmixer

Voor eenvoudige handelingen in de keuken voldoet de machine. De machine is op een handige manier schoon te krijgen.
J11-04-2020

Doet wij hij beloofd

Product doet wat hij beloofd, maakt eten goed fijn, stil en betrouwbaar. Uitstekend voor soepen om alles te pureren.
Pluspunten
  • pureert goed
  • stil