Deze stofzuiger is lekker compact,hij weegt niet zwaar en is door het handvat gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen,maar ondanks zijn compacte formaat vind ik hem enorm krachtig en dat verbaasde me.
Hij heeft een ontzettend lange kabel,waardoor ik me bijna door het hele huis kan verplaatsen,en niet telkens tussendoor hoef om te steken,hier wachtte ik al jaren op,zo handig!
Het geluid wat de stofzuiger produceert is zo minimaal dat ik gewoon kan stofzuigen terwijl mijn man nog slaapt. Normaal wachtte ik tot hij opstond,dus dit vind ik echt fijn.
Verder is hij in te stellen op de 'smart' stand tijdens het zuigen,hij past de zuigkracht dan aan,aan de ondergrond. Zo hebben wij laminaat,tegels en vinyl. Dus als ik van de gang de keuken in ga om te stofzuigen,verandert hij vanzelf de zuigkracht en kan ik rustig door.
Hij rijd erg soepel achter je aan door het huis,de wielen zijn van ander materiaal dan mijn andere stofzuiger,deze zijn veel wendbaarder.
Het mondstuk van de zuiget heeft super zachte haren,wat heel fijn blijkt om stof en haren van de katten er af te halen,in tegenstelling tot andere zuigers,die hebben hele harde haren onder de voet en dat maakt haren en pluizen er af halen lastig
Er zitten géén extra accessoires bij deze stofzuiger,dus geen plintenzuiger of ander hulpstuk.
Pluspunten
- Compact
- Lichtgewicht
- Krachtig
- Lange kabel