Deze stofzuiger is stil en zuigt aardig goed.
Op het handvat heb je een ingebouwde afstandsbediening op batterijen.
Deze afstandsbediening gebruik je om de stofzuiger aan/uit te zetten en harder/zachter. Op zich wel handig.
Op de stofzuiger zelf zit 1 knop die je als je begint en eindigt ook aan en uit moet zetten, maar tussendoor kan je snel schakelen met de afstandsbediening.
De steel is telescopisch, dus makkelijk op maat te maken.
Het koppelstuk met een uitschuif borsteltje is ook wel erg fijn aangezien er geen ruimte is om de accessoires op te bergen. Soms glipt hij weer omhoog, dit zou iets steviger mogen zitten.
De stofzuiger zelf is compact en met het stofzuigen is hij best stil maar zuigt wel aardig. Hij had wat mij betreft nog wel wat harder mogen zuigen.
De stofzuigervoet is groot en breed, op de ruime gedeeltes is dat makkelijk, maar bij randjes, kastjes en poten en dergelijke is dat weer wat lastig.
Het snoer is lang genoeg. Het snoer oprollen is aan 1 kant wel makkelijk, dit doe je door hem ietsje aan te trekken en dan rolt hij automatisch weer op. Maar aan de andere kant is dit niet altijd handig, ik bleef laatst met het snoer ergens achter haken en toen begon hij weer op te rollen en bij de stopcontact trok het snoer wat van het kastje. Wat dat betreft mis ik de oprol knop op de stofzuiger zelf.
Persoonlijk vind ik deze stofzuiger prima voor op laminaat, op vloerbedekking iets minder.
Bij langer gebruik wordt het wel zwaar voor mijn handen.
Pluspunten
- stil
- telescopische steel
- koppelstuk met uitschuifborstel
Minpunten
- geen opbergruimte voor accessoires
- automatisch oprollen van snoer
- wisselen van koppelstukken is moeizaam