Wij hebben de stofzuiger een week getest en het is ideaal dat er geen snoer aan zit. Lekker snel gepakt om even wat stof op te zuigen. Of veertjes en geknoei met eten van onze dwerg papagaai. Zuigkracht is goed en er zit nog een extra boosterknop op voor hardnekkig vuil.
Een gemakkelijk apparaat waar je niet eerst de gebruiksaanwijzing voor hoeft de lezen. Verschillende extra mondstukken zitten er ook bij en een gemakkelijk wandlaadstation. Daar kun je evt ook nog een extra accu in opladen. Die is trouwens gemakkelijk te vervangen als het nodig is.
De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk onder de kast of stoel door stofzuigen, licht in vloermondstuk en draadloos dus.
Voor het vloermondstuk heb je keuze tussen de parketrol en rol met borstels. Beetje nadeel is wel dat de lange haren in de rol blijven hangen. Maar met het bijgeleverde mesje kun je ze er wel gemakkelijk weer afhalen.
De stofzuigerzak is gemakkelijk te wisselen en sluit zelf af als je hem loshaalt, dus geen stof in huis.
Wat verder positief is is dat hij weinig geluid maakt. Mijn zoon zegt wel dat hij een hoge pieptoon geeft, maar daar heb ik geen last van.
Als je hem wil gebruiken als handstofzuiger dan is hij wel wat lomp. Voor in de auto werkt het goed, zeker omdat er geen snoer aanzit. Maar om het als kruimeldief te gebruiken, daar vind ik het te groot voor. Beetje onhandig.
Dus een gemakkelijk, goed zuigende, leuk uitziend apparaat. Een aanrader.
Pluspunten
- stil
- draadloos
- goede zuigkracht
- gemakkelijk in gebruik
Minpunten
- prijs
- beetje groot voor handstofzuiger