De steelstofzuiger is redelijk licht en goed wendbaar. De verlichting aan de kop is zeker fijn, zo is het zichtbaar als er nog stof oid ligt. De stofzuiger kop is niet heel plat, waardoor ik niet gemakkelijk onder de bank kan stofzuigen. De accessoires zijn niet heel aanvullend, mogelijk zou de kierenkop ervoor gebruikt kunnen worden, maar die is niet lang genoeg.
Het is een mooi ontwerp en je gebruikt het als een soort geweer met een trekker. De boostknop gebruik ik als er iets in het tapijt zit, maar verder lijkt er genoeg zuigkracht te zijn.
De borstel is fijn, maar wel vervelend als er haar in vast komt te zitten. Het was er helemaal omheen gegaan en ik moest het voorzichtig losknippen.
Een volle accu was voldoende om twee verdiepingen te stofzuigen en dit leek sneller te gaan dan met mijn oude bedraadde stofzuiger. Ik heb de accu hierna weer opgeladen, dus ik weet niet hoe vol die daarna nog was.
Het gedeelte dat bruikbaar is als kruimeldief moet ook gebruikt worden met een opzetstuk, zonder lijkt het niet sterk genoeg.
De handleiding mocht uitgebreider mbt de accessoires, deze heb ik online moeten opzoeken. Daarnaast bewaar ik ze nu in de doos en zou ik ze liever in een zak/tas willen hebben. Het legen van de stofzuigerbak ging moeilijker, de handeling was duidelijk, maar het zat goed vastgeklemd. Onduidelijk of dit later gemakkelijker gaat worden of dat het hierdoor zal afbreken. Het is van stevig materiaal gemaakt en lijkt duurzaam.
De stofzuiger kan rechtop blijven staan, maar enkel zonder het motorgedeelte, voor mij heeft dit geen toegevoegde waarde.
De stofzuiger is van goede kwaliteit en is een fijne toevoeging voor mijn huishouden.
Minpunten
- Blijft niet staan met accu gedeelte