Het design van deze steelstofzuiger sprak mij meteen heel erg aan. Het is een hele fijne stofzuiger, heel erg blij mee!
Ik gebruik ‘m nu een paar weken en ben echt super tevreden. Kan er alleen maar positief over praten.
De stofzuiger is makkelijk in gebruik. Je pakt ‘m veel makkelijker om even wat schoon te maken dan een normale stofzuiger. Geen gedoe meer met snoeren die in de weg liggen of het achterstel dat je overal naar toe mee sleept.
Doordat de steel en mond los van elkaar draaien kun je gemakkelijk lastige ruimtes bereiken en bijvoorbeeld onder de bank of bed stofzuigen.
Met de verschillende standen kun je over allerlei oppervlaktes heen.
Wij hebben een kat in huis en een vloerkleed. Hier blijven vaak wat haren inhangen. Met de steelstofzuiger is het vloerkleed nog nooit zo schoon geweest. De zuigkracht evenaart een stofzuiger met snoer. Persoonlijk vind ik het bij deze steelstofzuiger zelfs beter!
Deze stofzuiger kun je ook voor de trap gebruiken. Door het onderstel eraf te halen en te gebruiken als een soort kruimeldief. Binnen no time is heel het huis schoon.
Waar je wel rekening mee moet houden is dat de accu snel leeg is wanneer je de stofzuiger op de hoogste stand zet.
Wat wel heel fijn is, is dat de zuigkracht niet afneemt wanneer de batterij bijna leeg is!
Pluspunten
- Krachtig
- Makkelijk te gebruiken
- Geen gedoe met snoeren
- Uitwisbaar filter
- Design