Ok. Erg groot pakket, voor n kleinere doos, met daarin n ecokarton vullings doos, maar wel erg veel plastic verpakking. enerzijds erg milieu maar ook weer niet. Dan de inhoud, verschillende stukken en een gebruiksaanwijzing die gewoon te kleine letters heeft en te donker is. Kwam er uiteindelijk wel uit maar was best raar om onderdelen in een haren stofzuigermond te moeten steken (die worden nml over tijd vies en lelijk, hoe kan je dat nou schoonhouden???. Gewicht licht, al ben ik gewend aan lange stang, dit is goed te doen. Goede greep, ook met mijn langere nagels goed te doen Er bleek bij openen nog energie in de batterij te zitten(1 min) dus gelijk geprobeerd. Lichtjes maken de aanwezigheid van stof erg duidelijk, en ook wanneer t weg is. Zuigkracht ok, maar heeft wat moeite met kattezandkorrels die uit de kattebak bak.meegelopen zijn dat vind ik jammer, De boost helpt hiermee. Geluid zacht, de katten worden er minder bang van.Laadtijd lang tov gebruikstijd. maar je hebt dan ook geen snoer wat wel gemakkelijk is. Heeft wat moeite met de grote zuigmond langs randen, maar de kleinere monden lossen dat perfect op. Vul bakje is wel erg vol (wat wil je met 4 katten), maar netjes en gemakkelijk te legen. Laadtijd vs werktijd 30 minuten elk, das best lang , maar je hebt dan geen lastig snoer Eindresultaat 8.9 Ik ben hier tevreden mee, en kan het anderen aanraden.Meerdere dagen gebruikt. Meerdere keren opgeladen. Systeem werkt goed. Lampjes laten goed zien waar stof ligt, en wanneer het weg is. de extra zuigmonden laten gebruik op de meeste plekken goed toe, uitgezonderd verwarmings- buizen met hard plaat-gaas eromheen, maar ook een standaard stofzuiger doet dit niet goed. Reden; de zuigkracht bij elke stofzuiger is net te laag om alle verzameld stof onder het gaas door het gaas heen weg te zuigen, er blijft op deze rottige plek altijd wat liggen. Door de versterker in zuigkracht te gebruiken, (een erg handige toepassing) haal je wel meer weg, helaas niet alles. Door dat er ook geregeld gemorste/uitgelopen kattezand opgezogen wordt, en niet alleen stof en haren, ben ik wel bang voor slijtage in het plastic opvang compartiment, waardoor je niet ziet wanneer hij vol is. Maar verder doet hij het erg goed
Pluspunten
- Stil,
- Zuigkracht ok, +boost
- lichtjes en stofzichtbaarheid
Minpunten
- veel plastic verpakking
- Slecht leesbare gebruiksaanwijzing
- Laadtijd vs werktijd