Toen ik het product uitpakte was het beetje zoeken maar ging vlot om in elkaar te zetten. Juist de opvangbak vergt in begin enige handigheid om er terug in te steken.
Wat me direct opviel tov mijn oudere steelstofzuiger, hoe licht het product is. De hulpstukke zijn gemakkelijk te bevestigen. Ik mis wel het mondstuk voor dierenharen.
Met het stuk aan de muur te bevestigen zet je de steelstofzuiger proper weg en kan terwijl opgeladen worden zonder dat deze op de grond staat.
De verschillende standen qua zuigkracht is ook een luxe. Zo heb je een automatische stand en dan nog 3 standen van zuigkracht.
De steelstofzuiger draait ook vlot mee naar alle kanten en er zit verlichting op.
Het neemt de dierenharen en kruimels heel vlot op dus zeker een grote zuigkracht wat ik bij mijn oudere miste.
Wat ik negatief vind wat de meesten merken hebben is dat het mondstuk met de ronde borstel niet echt geschikt is bij langharige honden die ruiven. De haren draaien vaak niet mee rond de borstel waardoor het zo tegen het mondstuk plakt en je ze moet verwijderen anders zuigt het niet goed meer. Zowiezo na gebruik alle haren verwijderen.
Kleine opvangbak wel vind ik persoonlijk maar juist genoeg voor hier gelijksvloer te stofzuigen.
Opvangbak wel lastig terug te steken zoals eerder vermeld.
Vacht tussen wieltjes moeilijk uit te krijgen. Draait er in vast.
Heel krachtig.
Algemeen qua zuigkracht super, niet te zwaar, draait vlot mee maar niet geschikt met honden in huis.
Pluspunten
- sterke zuigkracht
- 4 verschillende standen
- niet zwaar en roteerd goed
Minpunten
- minder geschikt bij langharige honden
- vacht zit vast in de wieltjes
- batterij mocht langer meegaan.