Wij hebben deze stofzuiger met korting gekocht om te testen. De zuiger werd snel en netjes afgeleverd. Kleine kanttekening, de verpakkingsdoos van de stofzuiger zat in een net iets grotere verzenddoos, voor mij was dit overbodig. Alle onderdelen van de stofzuiger waren netjes verpakt en de aparte delen waren makkelijk in elkaar te zetten tot een complete stofzuiger.In nog geen 10 minuten konden we hem al gebruiken want ook de accu was geladen.
En wat een heerlijk ding, ik was op slag verliefd. Zuigt als een tierelier en ik heb nog nooit zo’n wendbare en lichte zuiger gehad.De kruimeldief wip je er zo uit en met het handige verlengstuk kom je in alle kleine hoekjes.
Ben je klaar zet je hem in de kast aan de stroomkabel. Hij neemt amper plaats in, want het is een heel slank model zonder onnodige hoeken. De vormgeving is mooi strak en elegant. Ik kan deze snoerloze zuiger iedereen aanraden.
We kochten de zuiger ter vervanging van onze normale AEG stofzuiger die niet meer optimaal functioneert na te veel bouwstof te hebben opgezogen, vermoed ik. Hij is bedoeld om in combinatie met een robotzuiger ons hele huis schoon te houden.
Pluspunten
- zuigkracht
- wendbaarheid
- gewicht
- laadt snel