Ik ben zeer tevreden met mijn Rowenta Green Force Cyclonic Effitech+ stofzuiger. Deze stofzuiger heeft een aantal voordelen die ik graag wil delen:
- Hij is zeer krachtig en zuinig. Hij heeft een Effitech-motor die dezelfde prestaties levert als een 900W stofzuiger, maar met 40% minder energieverbruik. Dat is goed voor het milieu en voor mijn portemonnee.
- Hij is erg stil. Hij maakt slechts 66 dB geluid, wat vergelijkbaar is met een normaal gesprek, Ik kan dus stofzuigen zonder mijn huisgenoten of buren te storen.
- Hij heeft een groot stofreservoir van 2,5 liter. Dat betekent dat ik minder vaak hoef te legen en dat ik geen stofzakken hoef te kopen. Bovendien is het reservoir makkelijk te verwijderen en te reinigen.
- Hij heeft een HEPA-filter dat 99,98% van de stofdeeltjes en allergenen opvangt. Dat is ideaal voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. De lucht die uit de stofzuiger komt is schoon en fris.
- Hij heeft een ergonomische handgreep en een lang snoer. Dat maakt het stofzuigen comfortabel en gemakkelijk. Ik kan overal bij zonder te bukken of te rekken.
- Hij heeft verschillende accessoires voor verschillende oppervlakken. Ik kan bijvoorbeeld de parketborstel gebruiken voor mijn houten vloer, de turboborstel voor mijn tapijt, en de kierenzuigmond voor de moeilijke hoekjes. Hij is dus heel veelzijdig en effectief.
Kortom, de Rowenta Green Force Cyclonic Effitech+ is een geweldige stofzuiger die ik iedereen kan aanraden. Hij is krachtig, zuinig, stil, hygiënisch, comfortabel en handig. Hij is bovendien gemaakt van 67% gerecycled plastic, wat laat zien dat Rowenta duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.
Pluspunten
- Stil
- Krachtig
- Veel accesoires