Ik heb de gelegenheid gehad om de Philips 8000 series stofzuiger uit te proberen, en ik wil graag mijn ervaringen delen. Deze stofzuiger blinkt echt uit in zuigkracht; hij pakt zonder problemen allerlei soorten vuil op, van fijn stof tot grotere deeltjes. De lange kabel van 12 meter is bijzonder praktisch, want je kunt grote delen van je huis schoonmaken zonder steeds van stopcontact te hoeven wisselen.
Wat betreft het onderhoud, het is heel eenvoudig om de stofzuiger te openen voor een schoonmaakbeurt of om filters te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je stofzuiger altijd in topconditie blijft.
Het design van de stofzuiger is modern en aantrekkelijk, hoewel het handvat beter ontworpen had kunnen worden voor mensen met grotere handen.
Een bijzondere feature is het TriActive+LED mondstuk, dat automatisch oplicht om je te helpen stof in donkere hoeken en onder meubels gemakkelijk te zien en op te zuigen.
De SuperTurbo-borstel is vooral effectief op tapijten, en pakt haren en ingetrokken vuil goed aan, wat deze stofzuiger ook geschikt maakt voor huizen met huisdieren.