Ik heb onlangs de Philips 5000 Series - TriActive XD5123/10 getest en hij overtrof mijn verwachtingen. Ik ga je vertellen wat ik ervan vond.
Zuigkracht
Deze stofzuiger heeft een indrukwekkende zuigkracht. Mijn vorige stofzuiger was ook van Philips, maar die had grote problemen met de zuigkracht. Deze stofzuiger zuigt moeiteloos stof en vuil van zowel mijn stenen als tapijtvloeren. Ik kan de zuigkracht gemakkelijk aanpassen, wat essentieel is als ik wissel tussen harde vloeren en tapijt. Mijn huis is schoner dan ooit.
Deze stofzuiger heeft een geïntegreerde borstel en een meubelmondstuk.
De geïntegreerde borstel en het meubelmondstuk zijn een echte game-changer. Deze zijn ingebouwd in de stofzuiger, dus ik hoef geen tijd te verspillen met het zoeken naar losse onderdelen (die van mijn oude stofzuiger liggen verspreid door het huis). Het schoonmaken van meubels en moeilijk bereikbare plekken gaat nu gemakkelijker en sneller. Bovendien is het stofzuigmondstuk uitstekend. Voorheen moest ik een extra mondstuk gebruiken voor kattenhaar, maar nu is het geïntegreerd in het handvat.
Deze stofzuiger is gemakkelijk in gebruik. Hij is licht en makkelijk te manoeuvreren. Ik kan grote delen van mijn huis schoonmaken zonder steeds van stopcontact te hoeven wisselen dankzij de snoerlengte van 9 meter. De slang voelt soms wat stug aan en het snoer rolt niet automatisch op, maar dat is voor mij geen groot probleem.
De resultaten spreken voor zich. Hij maakt extreem goed schoon. De krachtige zuigkracht en het TriActive-mondstuk garanderen dat zelfs de kleinste stof- en vuildeeltjes worden opgezogen. Hij verwijdert ook uitstekend haren van huisdieren, wat voor mij een groot pluspunt is.
Het TriActive-mondstuk is een game-changer. Hij blinkt uit in het stofzuigen van het tapijt, het opzuigen van grote stukken vuil en het opvegen van stof en vuil langs meubels en muren. Dit zorgt voor een grondige en efficiënte schoonmaak, zodat ik minder tijd kwijt ben aan schoonmaken.
Pluspunten
- Lang snoer
- Geintegreerde hulpstukken
- Goede zuigkracht