Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP61CB21SH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

esmeeveen 27-10-2024
  • Product gekocht

Aangename stofzuiger met een goede accu

Geschreven voor: AEG AP61CB21SH

De AEG snoerloze steelstofzuiger heeft een goede indruk bij mij achter gelaten na weken van gebruik. Het is wendbaar en voelt licht aan zonder af te doen aan de kwaliteit. Je kunt ook makkelijk onder de bank stofzuigen. Het reservoir van een halve liter leeg ik na elke beurt maar je kunt er eventueel langer mee doen afhankelijk van hoe vies het is. Het legen gaat met een klik op de knop en je komt niet in contact met het vuil. Wel zo fijn. Accu gaat 40 minuten mee bij normaal gebruik en dat is afdoende.

Je kunt een paar honderd euro extra uitgeven voor een exemplaar dat meer opties heeft maar als je alleen een stofzuiger nodig heeft dat moet stofzuigen en dat goed doet, kun je niet fout gaan met dit model.

Pluspunten

• accu
  • reservoir

Voldoende

Stefan B 14-10-2024
  • Product getest

Fijne stofzuiger !

Geschreven voor: AEG AP61CB21SH

Wat een top stofzuiger! Ik ben echt enorm enthousiast over de zuigkracht deze AEG. Hij pakt met gemak al het stof en vuil op, zelfs de grotere kruimels in de keuken.
Ook het design vind ik erg mooi. De witte kleur geeft hem een strakke en moderne uitstraling en past hierdoor perfect in mijn interieur.
Wat ik wel jammer vind, is de manier van opladen. Hij moet met een kabel opgeladen worden, terwijl veel andere merken draadloze stofzuigers hebben die je gewoon aan de muur kunt hangen. Dat is toch net wat handiger en minder gedoe.
Maar gelukkig maakt het lampje aan het einde van de steel veel goed! Daarmee zie ik al het stof liggen, zelfs op donkere plekken. Super handig, hierdoor heb ik stof gevonden op plekken die ik voorheen weleens vergat te zuigen!

Pluspunten

• Design
  • Lampje op uiteinde

Minpunten

• Opladen met draadje

Voldoende

O*************@h********** 04-10-2024
Geschreven voor: AEG AP61CB21SH

AEG AP61CB21SH steelstofzuiger is heel fijn en handig in gebruik. Hiervoor had ik een andere steelstofzuiger en is niet te vergelijken. De steelstofzuiger is krachtig, stil en licht. Het knopje hoef je niet ingedrukt te houden. Ik ben niet de langste en vond de steelstofzuiger ideaal voor mijn lengte. De vuilnisemmer raakt wel snel vol en op de hoogste stand gaat de accu van de stofzuiger niet heel lang mee, maar op de lage of middenstand gaat het wel langer mee. De stofzuiger heeft een extra opzetmond waardoor je verschillende oppervlakken makkelijk kunt stofzuiger. Ik beveel de stofzuiger zeker aan!

djcel 28-09-2024
  • Product gekocht

Mooi en krachtig apparaat, helaas wel met de hand opladen

Geschreven voor: AEG AP61CB21SH

Als opvolger van een steelstofzuiger van het meest bekende merk, wilde ik niet meer dat merk. Ze zien er allereerst niet uit, maar de accu's bleven ook maar stuk gaan. Dus na goede ervaringen met een aantal andere huishoudelijke apparaten van AEG heb ik ook maar een AEG steelstofzuiger gekocht. Deze is veel mooier om te zien, is ook nog eens veel stiller en ook krachtiger! Daarnaast is het legen van de afvalcontainer een stuk eenvoudiger en hygiënischer. Helaas moet ik 'm wel handmatig aan het stopcontact leggen, dus er zit géén laadfunctie op de muurbeugel. Ach ja, wellicht gaat deze accu daarom wel veel langer mee..

Pluspunten

• Mooi apparaat
  • Krachtig en toch stil

Minpunten

• Geen laadfunctie op muurbeugel

Lonneke 24-09-2024
  • Product getest

Een ware droom!

Geschreven voor: AEG AP61CB21SH

Een ware droom! Zo blij met de AEG Steelstofzuiger. Hij is licht van gewicht, heel eenvoudig te bedienen en in tegenstelling tot de meeste steelstofzuigers eenvoudig met een kleine adapter op te laden. Geen hele laadstations die veel plek in nemen. En ook geen knop die je ingedrukt dient te houden tijdens het stofzuigen (heel fijn) Met een jong kindje in huis vliegen de krummels in het rond, niks is te veel voor deze AEG. Ook de kattenharen zijn zo weg. Ook heel fijn is de lamp in de stofzuiger waardoor je in het donker ook nog goed kan stofzuigen! Hij is makkelijk in onderhoud en echt een aanrader voor een gezin. Hij heeft 1 opzetstukje als een soort kruimeldief. Hier iets minder enthousiast over. Het opzetstuk heeft veel haartjes die de doorgang van de stofzuiger een beetje blokkeren. Maar dat is ook niet waar we de steelstofzuiger voor hebben aangeschaft! Prijs/ kwaliteit verhouding is goed en echt zeer tevreden met dit product!

LouvanDijk 18-09-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Fijne steelstofzuiger

Geschreven voor: AEG AP61CB21SH

Wat een aanwinst deze draadloze steelstofzuiger. Ik word vaak helemaal gek van duizend keer op een dag de stofzuiger pakken voor alles wat onze kids op de grond laten vallen. Het design is strak, mooi mat wit en met een handig lampje. Heel slim bedacht. Zo kun je precies zien wat je opzuigt als het onder tafel een beetje donker is. Heel fijn ook dat er verschillende standen op zitten, qua zuigkracht. Het enige waar ik minder blij mee ben is de accu. Die mag wel iets minder snel leeg gaan. Verder een topding!

• Niet te luid
  • Handig lampje
  • Makkelijk te legen
  • Supereasy en snel in gebruik

Minpunten

• Accu gaat snel leeg