Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG AP82UB25DB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,3

Jacolien 21-11-2024
  • Product getest

Fijne stofzuiger met goede looks!

Geschreven voor: AEG AP82UB25DB

De AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 is een hele fijne stofzuiger.
Wat wel jammer is om te beginnen is dat de handleiding onduidelijk is omdat deze voor alle soorten stofzuigers lijkt te zijn en het niet goed duidelijk word naar welke pagina je dient te kijken.
Als je overigens al ervaring hebt met een steelstofzuiger kom je hier wel uit.
De stofzuiger zelf heeft een hele fijne automatische zuigkracht die echt heel goed werkt voor een steelstofzuiger. Dit in combinatie met het lampje krijg ik het huis ermee een stuk schoner dan voorheen. Ideaal ook met een klein kind thuis die nogal wat rommel maakt.
De grote schoonmaak zal ik nog steeds doen met de snoer stofzuiger maar voor de dagelijkse schoonmaak is het een ideaal apparaat.
De stofzuiger ziet er daarnaast mooi uit en ik vind het losse laadstation ook ideaal voor als ik hem op een dag in een andere ruimte standaard wil hebben staan.
Al met al een heel fijn product die ik zeker zou aanraden.

Pluspunten

• Automatische stand
  • geluid

Minpunten

• onduidelijke handleiding

geronimo2345 28-10-2024

Review AEG AP82UB25DB Ultimate 8000

Geschreven voor: AEG AP82UB25DB

De AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 is een krachtige en veelzijdige stofzuiger die, ondanks een paar aandachtspuntjes, uitblinkt in prestaties. De zuigkracht is bijzonder sterk, en de automatische modus voegt hier een slimme laag aan toe: de stofzuiger past zijn zuigkracht automatisch aan op verschillende vloertypes en doet dit precies op het juiste moment. Dit maakt het schoonmaken niet alleen effectief maar ook efficiënt.

De stofzuiger wordt geleverd met een reeks accessoires die echt het verschil maken. Ze zijn zo ontworpen dat je zowel kleine hoekjes als hoge plekken, zoals de bovenkant van kasten, kunt bereiken zonder gedoe. Dit maakt het veel makkelijker om plekken te stofzuigen die vaak worden overgeslagen.

Daarnaast heeft de stofzuiger een ingebouwd LED-lampje aan de voorkant. Dit lijkt misschien een kleine toevoeging, maar het is heel handig in gebruik: het licht laat stof en vuil op donkere plekken beter zien, zodat je zeker weet dat je niets mist.

Wat opvalt aan het ontwerp is dat de AEG aan de zware kant is. Hoewel het niet onoverkomelijk is, is dit iets om rekening mee te houden als je liever een lichter model hebt.

Een punt van verbetering is de handleiding. Deze is opgesteld voor meerdere modellen, waardoor het niet altijd duidelijk is welke instructies op jouw model van toepassing zijn. Bovendien kan het wat tijd kosten om uit te vogelen hoe alles precies werkt, zoals het legen van het stofreservoir, de steel uittrekken, of de bovenkant als handstofzuiger gebruiken. De bediening is niet altijd direct intuïtief, maar zodra je de werking door hebt, blijkt het systeem goed doordacht en prettig in gebruik.

Kortom, de AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 is een krachtige stofzuiger die uitblinkt in zuigkracht en gebruiksgemak, vooral met zijn slimme automatische modus en handige accessoires. Ondanks het gewicht en een niet al te duidelijke handleiding is het een goede keuze voor wie op zoek is naar een grondig en betrouwbaar schoonmaakresultaat.

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Led

Minpunten

• onhandige handleiding
  • zwaar

Serianna 07-10-2024
  • Product getest

Top stofzuiger met goede accu

7,0
Na een paar weken gebruik kan ik zeggen dat de AEG AP82UB25DB Ultimate 8000 draadloze steelstofzuiger echt veel te bieden heeft. De zuigkracht is super, zelfs op de lage stand, en met de Auto Mode schakelt hij heel makkelijk tussen harde vloeren en tapijten. Ook handig is dat je 'm dankzij de magneetjes aan het laadstation makkelijk kunt opbergen, en de batterij gaat lang genoeg mee om in één keer het hele huis te stofzuigen. Hij is ook lekker wendbaar door het goede evenwicht en haalt goed het vuil uit bijvoorbeeld mijn vloerkleed. Wel jammer dat je de accessoires voor bijvoorbeeld de auto apart moet kopen, maar het is fijn dat ze tenminste beschikbaar zijn. Alles bij elkaar zeker een aanrader!

Pluspunten

• accuduur
  • evenwicht
  • zuigkracht

Minpunten

• weinig accessoires

Venice 25-09-2024
  • Product gekocht

Veelzijdige stofzuiger van goede kwaliteit

Geschreven voor: AEG AP82UB25DB

De AEG snoerloze stofzuiger maakte een goede eerste indruk tijdens het uitpakken. Het apparaat voelde stevig en kwalitatief aan, en alles was goed en veilig verpakt. Het design is strak en modern, wat perfect past bij mijn interieur. De stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten en door de uitschuifbare functie kwam ik zelfs op plekken waar ik eerder nooit kon stofzuigen. Wat me ook opviel, is hoe stil hij is in vergelijking met mijn oude stofzuiger, wat echt een pluspunt is. Helaas is de standaard niet erg stabiel, waardoor de stofzuiger al een paar keer is omgevallen. Ook was het even zoeken naar hoe ik hem moest legen, maar uiteindelijk viel dat mee. De stofzuiger heeft verschillende standen, waaronder een automatische stand, maar bij gebruik op tapijt krijg ik soms een onduidelijke foutmelding. Ondanks deze kleine minpuntjes ben ik heel blij met deze aankoop en gebruik ik hem veel vaker dan mijn oude stofzuiger met snoer.

Pluspunten

• Snoerloos
  • Kwalitatief

Minpunten

• Standaard wankel

TimHuider 22-09-2024

Super stofzuiger!

Geschreven voor: AEG AP82UB25DB

Deze steelstofzuiger is een fijne toevoeging aan ons huishouden! Hij valt meteen op door hoe licht hij is, waardoor je zonder moeite door het hele huis kunt gaan zonder je armen of rug te belasten. De stofzuiger is super makkelijk te gebruiken en ligt fijn in de hand, wat het schoonmaken veel prettiger maakt.

De zuigkracht is sterk en werkt goed, waardoor stof en vuil snel verdwijnen. Ook de batterijduur is prima; hij gaat lang genoeg mee om ons appartement in één keer schoon te maken zonder tussentijds op te laden.

Het enige kleine nadeel is dat het oplaadstation best groot is en daardoor wat ruimte in beslag neemt. Dit weegt echter niet op tegen de vele voordelen. We zijn erg tevreden en raden deze steelstofzuiger zeker aan voor wie op zoek is naar een lichte, krachtige en eenvoudig te gebruiken stofzuiger!

Pluspunten

• licht
  • zuigkracht
  • makkelijk te gebruiken

Minpunten

• groot oplaadstation

Anoniem9739632 22-09-2024
  • Product gekocht

Krachtig en fijn in gebruik

Geschreven voor: AEG AP82UB25DB

De stofzuiger heeft genoeg zuigkracht en de auto modus is handig om automatisch te schakelen tussen low, high en boost, afhankelijk van de ondergrond (bijv. laminaat of tapijt). Hierdoor kan je ook makkelijker in een stuk doorgaan, wat weer iets aan tijd en accuduur bespaard. In een half uur kon ik net aan het hele huis stofzuigen waarbij geschakelt werd tussen low en high. De kruimeldief is makkelijk te (de)monteren en ook deze is handzaam in gebruik en handig om bijvoorbeeld de auto of de plinten te stofzuigen, waarbij de verschillende opzetstukken ideaal zijn. Wel kan de kruimeldief bij langer gebruik wat zwaar aan beginnen te voelen. De haren verwijder functie maakt een hoop kabaal en verwijdert de meesten haren, maar niet allemaal. Het laadstation is ook heel handig, maar om de stofzuiger beter op te bergen had het fijn geweest om de accu los op te kunnen laden.

Pluspunten

• zuigkracht
  • handzaam
  • laadstation

Minpunten

• legen van container
  • accu niet los op te laden

Dbrulez 22-09-2024

Robuuste en degelijke stofzuiger

Geschreven voor: AEG AP82UB25DB

Ik heb dit product moeten testen voor Reviewclub nadat ik al meerdere stofzuigers heb getest. Mijn eerste indruk die ik had van de AEG stofzuiger is dat deze in het begin uit de verpakking erg zwaar aanvoelt. Gelukkig als je gaat stofzuigen heb je hier weinig last van en glijdt die lekker over de vloer. De standen die de stofzuiger hebben is laag middel hoog en auto. Waarvan ik normaal altijd op hoog stofzuig heb ik dat gevoel bij deze stofzuiger niet en is de auto stand perfect doet wat het moet doen past zich aan als het nodig is. Wel vind ik de afvalbak een onding om te legen en vind ik hiet veel handelingen voor nodig. Je moet hem er eerst afhalen dan nog een een deksel eraf halen voordat je hem kunt legen en de deksel zit behoorlijk vast. De accu houd het bij mij lang genoeg vol om het hele huis er mee te doen op auto stand. De standaard die erbij komt is heel erg degelijk en houd de stofzuiger goed vast met magneten waardoor die makkelijk erop te zetten is en er af te halen. Wel is de standaard behoorlijk groot. Ik ben tevreden met deze stofzuiger en vind dit een kwaliteit product. Ik zou hem zeker aanraden.

Pluspunten

• Stevige stofzuiger
  • mooie standaard

Minpunten

• zwaar
  • lastig legen