Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
prima product garantie aanmelding niet eenvoudig voor ouderen een probleem maar het gaat uiteindelijk om het strijkijzer en al die extra garantie op onze leeftijd 80 jarige heeft dat nog wel zin
Bij een test van een groot aantal strijkijzers kwam dit model als beste uit de test. In de winkel kreeg ik ook een zeer positief advies. Daar de strijkbout in mijn hand gehad; licht en prettig in mijn hand.
Handzaam strijkijzer, snel opgewarmd, strijkt makkelijk. Bij eerste gebruik eigenlijk direct tevreden. Duurzaamheid moet nog blijken, maar gezien de vele positieve recensies zal dat geen probleem zijn
Geweldige reviews, zeer goede kwaliteit/prijsverhouding, maximale ongekende dubbele score consumentenbond, gratis uitbreiding garantieperiode tot 4 jaar en nog eens cashback korting, wie doet je wat.
strijkt soepel en glad, het strijken gaat sneller als voorheen. kan zelfs tv kijken onder het strijken, gaat allemaal bijna vanzelf. Alleen jammer dat het niet de kleding al in de kasten doet.
Wij zijn lid van de consumenten en daar kwam deze als beste uit. Dus wij zijn benieuwd. De consumentenbond test altijd uitgebreid en geeft een goed overzicht.
Prettig bedienbaar apparaat. Gebruiksvriendelijk en een goede prijs. 25 jaar geleden ook een Braun strijkijzer gekocht en daarom heb ik weer een Braun strijkijzer gekocht.
Het apparaat werkt prima makkelijk en snel strijken.
De prijs is gunstig, vooral door deze actie.
Wie snel is kan dit voordeel nog pakken.
Ik beveel deze strijkbout voor ieder gezin aan.
Dit stoomstrijkijzer is lekker licht, goede stoom uitstoot, alleen de kleur is in mineur. Het is door consumentenbond terecht tot beste koop uitgeroepen!
Strijkt perfect glad, ik had mijn oude exemplar veel eerder moeten vervangen! Mijn oude apparat was kapot, daarom kwam er een nieuwe. Maar de tijdsbesparing die dit oplevert had vervangen al veel eerder een goede zaak gemaakt!
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?