Samsung QE65LS03BAU - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung QE65LS03BAU op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,9

g**************@h********** 28-02-2023

Samsung Frame

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Nice product. Looks real and artistic on our wall. Do not forget to match your frame with other pictures to give the best look.

Pluspunten

• Looks real
  • Do not reflect in the light

a********@k********* 13-02-2023

Samsung the frame AANRADER

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

We hebben gekozen voor Samsung the frame omdat het een schitterend mooi toestel is wat mooi past in je interieur. De tv hangt plat tegen de muur aan. Eromheen hebben we schilderijen hangen. The frame heeft een kunstgalerij (€5 per maand alle kunst) waardoor de tv meegaat in je interieur. De tv heeft schitterend mooi beeld en voldoet aan al onze verwachtingen.

g**************@h********** 25-01-2023

aanrader

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Fijne tv zeer duidelijk en als je geen tv kijkt prettig dat je dan een schilderij hebt hangen in plaats van een groot zwart vierkant op de muur. Geluid is trouwens ook heel goed dus zeer tevreden.

Pluspunten

• scherp beeld
  • goed geluid

s********@g******** 22-01-2023

Toptv

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Blij met deze tv. Vooral de kunstoptie als de tv uitstaat vind ik een topper!

m*****************@o********** 20-01-2023

Frame is mooie TV

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Frame TV. Wij houden van natuurlijk beeld (niet de scherp) en dat is met de frame mogelijk. Heel mooi plat op de wand te bevestigen.

Pluspunten

• plat op de wand
  • scherp maar niet te fel beeld

Jorieke 31-12-2022

Samsung The Frame

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

The Frame is zeer mooi vormgegeven platte televisie die opgaat tussen de schilderen aan de muur. Wel is het fijn om er een soundbar bij te gebruiken vanwege het holle geluid.

Pluspunten

• makkelijk te installeren
  • one connect gebruik

Minpunten

• geluid

Slecht

f*********@g******** 09-12-2022

Samsung The Frame 2022 - 65 inch

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Na al een paar jaar wikken en wegen (EN SPAREN) heb ik de knoop doorgehakt en een Samsung The Frame televisie aangeschaft. Het was nog even afwegen of het een 55 inch of een 65 inch moet zijn. Het is de 65 inch geworden uiteindelijk. Via Mediamarkt met additioneel installatie. Met dat laatste wa sik blij, want we hebben druk gezinsleven met kleine kinderen rond lopen en je hebt echt wel 4 paar handen nodig. Ook heb ik ene blik geworpen op de instructies en dan mag je best nog wel even voor gaan zitten en aantal plaatjes doornemen. Dus blij dat de vaklui dit voor mij in ruim half uur gedaan hebben.

Nou over de TV. Hij hangt slechts 3 dagen, maar heel blij met de keuze voor de 65 inch. Onze huiskamer is 5 meter breed (standaard finex jaren 80 huis) en we zitten zo'n 3,5 meter met de bank van de tv af. De TV lijkt totaal niet groot en kijkt heel prettig. We hebben hem zo'n 75 cm van de grond. Veel hoger moet ook niet gaf de installateur aan. En je wilt tegelijk ook geen 'schilderij' ana je muur op boven slechts 30 cm van de grond. Dus dit wa sprima zo.

Het beeld is super. Het menu ook prima. Ik had net de dag ervoor de de doundbar van Samsung binnen gekregen (vlaggenschip van Samsung: Samsung HW-Q990B). Ook deze aansluiting gaat naadloos. Fantastisch geluid en fantastisch beeld. Meteen voor 49 euro een art abonnement afgesloten met 3 maanden extra gratis. Dus 15 maanden totaal. Zitten hele gave stukken tussen en de tv is niet van echt schilderij te onderscheiden. Mede door die matte afwerking. Dat is echt een verbetering tov het 2021 model.

Ik zou dan ook zeker aanraden deze tv aan te schaffen mocht je twijfelen. Ook als je twijfelt over 55 of 65 inch dan kan ik je zeggen dat me dit kwa grootte prima meevalt (blijft persoonlijk natuurlijk)

Pluspunten

• Beeld kwaliteit
  • mogelijkheid schilderij
  • aansluiting Samsung soundbar
  • gebruiksgemak

Minpunten

• op de afstandbediening hadden 9 cijfers gemogen

cva 08-12-2022

The Frame is meer dan een TV

10,0
The Frame 65 inch is een fantastisch mooi scherm wat erg plat tegen de muur gemonteerd zit, Daardoor lijkt hij al niet eens zo fors. De ART mode die je ziet wanneer de tv uit is geeft vrij te kiezen kunst weer, dus niet zo'n groot zwart vlak aan je muur maar een mooi schilderij. Erg blij met The Frame.

Pluspunten

• Mooi beeld
  • Lekker plat op muur
  • ART modus

t**********@h********** 08-12-2022

Samsung Frame TV

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Mooie TV perfect beeld en we wilden een frame TV om niet een zwart vlak aan de muur te hebben

Jeroen E. 08-12-2022

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Gekozen voor The Frame voor de uitstraling en sfeer in de woonkamer. Art mode erg leuk en realistisch. Beeld goed maar Oled is beter. Mat scherm erg prettig, geen reflecties. We hebben de tv zelf opgehangen aan de meegeleverde slim fit muurbeugel. Ik lees dat sommigen hier moeite mee hebben maar is gewoon goed te doen. Wel andere pluggen en schroeven gebruikt. Meegeleverde schroeven zijn kwalitatief niet geweldig. TV hangt nu superstrak tegen de muur. One connect een super optie. Geen wirwar van kabels die door een sleuf in de muur moeten.

Pluspunten

• Uiterlijk, schilderij look & feel
  • One connect box en kabel
  • Intuïtieve interface
  • Slim fit muurbeugel

Minpunten

• (Nog) geen QD Oled

Peet 07-12-2022
  • Product gekocht

Super scherp beeld en ook uit mooi :-)

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Wat een heerlijk scherp (echt superscherp) scherm. Verder ziet het ding er natuurlijk prachtig uit en kan je hem behoorlijk de jouwe maken door apps te installeren (en ook te verwijderen)

Astrid 04-12-2022

Een plaatje aan de muur

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

We hebben voor de Frame gekozen omdat we veel lichtinval hebben en de Frame mat is en niet reflecteert. De bediening van de tv is zeer gebruikersvriendelijk. Mooi duidelijk beeld en de extra dat het lijkt of je een schilderij hebt hangen is mooi meegenomen. De tv voldoet aan al onze verwachtingen. Je moet wel externe speakers hebben want het tv geluid is niet optimaal.

Pluspunten

• mat, niet reflecterend
  • strak tegen de muur
  • gebruikersvriendelijk afstandsbediening

Minpunten

• externe speakers nodig

f*************@g******** 03-12-2022

top

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Goede prijs voor mooie "schilderijen" en af en toe tv. Zonder soundbar ook al redelijk geluid.

Ruud 01-12-2022

prachtig plaatje

10,0
Beeld kwaliteit top aansluiting met 1 dun kabeltje ,afstbd klein en simpel.

Pluspunten

• alles is heel mooi en simpel

Minpunten

• mis korte gebruikers instructie

e***********@h********** 01-12-2022

Samsung the frame

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Past perfect in onze woonkamer. En het probleem dat we geen extra ruimte hebben voor een schilderij is nu opgelost!

Mir 29-11-2022

Prachtige en gebruiksvriendelijke TV

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Prachtig beeld. Scherp, mooie kleuren: niks op aan te merken. De bediening is heel intuïtief. Ik gebruik 'm zonder tv-abonnement en ook dat werkt prima. Het is gemakkelijk om apps te vinden en toe te voegen. De zwarte achtergrond van het menu is echt een verbetering ten opzichte van die van een aantal jaren eerder.

Pluspunten

• Beeld
  • Schilderij-functie
  • Gebruiksgemak

Minpunten

• Geluid kan beter

k***********@i********* 28-11-2022
  • Product gekocht

Samsung Frame? Een aanrader!

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Wij hadden al een Samsung Frame 32”. Deze gaat naar de slaapkamer. Om niet in een zwart gat te moeten kijken op de wand, weer een Samsung Frame 65” gekocht.
Heel blij met deze aankoop. Prachtige beeldscherm kwaliteit. Wij gaan nu een lijst bestellen en mooie afbeeldingen uitkiezen. Dat wordt genieten de komende jaren!

Pluspunten

• Rustig beeld
  • Aansturing uit het zicht

Minpunten

• Ophangen wel een dingetje

JFL 28-11-2022
  • Product gekocht

Super mooie tv die als schilderij aan de muur hangt

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Schitterende TV die moeiteloos opgaat in onze woonkamer. De kunstmodus is erg mooi en de collectie is groot en gevarieerd. Wij wilden graag een tv die gecamoufleerd aan de muur hangt (niks zo lelijk als een groot zwart vlak aan je muur). Deze tv biedt dat absoluut. Verder is het ook gewoon een uitstekende tv: mooi, kleurrijk beeld, snelle interne processor dus ook de menu's werken als een tierelier. Geen haperingen, maar soepel beeld en scrollen. Tot slot is het enkele kabeltje ook super. Geen gedoe met kabelgoten, maar alles in de one-connect box en één kabel naar de tv. Top!

Pluspunten

• Kunstmodus
  • Schitterend beeld
  • One connect box
  • Snelle processor

Minpunten

• Verbruikt wellicht iets meer stroom
  • Zwart is niet helemaal zwart op deze tv

b****@l****** 27-11-2022

Aanrader, prachtige TV

10,0
Super TV heel erg blij mee. Prachtig beeld en als hij uit staat is het een schilderij. Voor ons de reden om nog een model groter te nemen!

n**********@o********** 26-11-2022
  • Product gekocht

Groot, maar zeker een aanrader

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Ik heb voor the frame gekozen vanwege het uiterlijk als de tv uit staat, geen zwart vlak meer. Zeker bij zo’n grote tv. Nou ben ik zelf gek op foto’s maken, dus ook super dat je gewoon je eigen foto’s kan toevoegen als stand-by modus. En zo’n 65inch zorgt dat de zithoek in mijn woonkamer gewoon een mini-bioscoop is. Ik ben er ontzettend blij mee.

Pluspunten

• Schilderij/foto als stand-by
  • Mooi mat beeldscherm geen weerkaatsing meer
  • Hangt net als schilderij plat aan de muur
  • Geen extra snoeren naar tv door connectbox

Minpunten

• Nog niet gevonden
  • Xxx

g***************@k********* 26-11-2022

Prachtige grote TV

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Prachtige TV met mooi groot scherm.
Als ie uit staat, kun je hem als schilderij gebruiken door het -door mijzelf gekozen- frame en door het "schilderij" wat je er op kunt laten zien.

Pluspunten

• Mooi groot scherm
  • Leuk dat je er een schilderij van kunt maken
  • Zelfgekozen frame er omheen

A.O. 25-11-2022

10,0
De Samsung Frame 65 inch tv is super! Mooi beeld en geluid. Ideaal dat je hem kan omlijsten naar eigen smaak.

d****@v****************** 24-11-2022

Uitstekende televisie

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Mooi beeld, frame voor foto’s of schilderijen te downloaden is een prettige optie. Extra Samsung tv films en het connecten van je telefoon

Pluspunten

• Kwaliteit beeld
  • En optiee

Minpunten

• Betalen voor kunstwerken

s*******@g******** 23-11-2022

Samsung 65" The Frame

Geschreven voor: Samsung QE65LS03BAU

Mooie tv met bijzondere kunstweergave. Beeldkwaliteit is iets minder dan tv's van vergelijkbare prijs. Maar dat heb je niet door wanneer je hem alleen in de kamer hebt staan.
Software is ook overzichtelijk.
Let op, heeft geen analoge audio output

g***********@g******** 22-11-2022

Super tv

10,0
Zeer mooie, kraak heldere tv, is echt een schilderij aan je muur! Ophangen gaat makkelijk, nu wachten op de lijst om hem af te maken.

Toon meer reviews