Samsung QE75QN900B

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

m*********@c******** 08-01-2023
  • Product paar weken in bezit

bevalt goed

Geschreven voor: Samsung QE75QN900B

Mooie TV goed beeld, scherp mooi dun en mooie voet, makkelijk te bedienen,.

Pluspunten

• mooi
  • duidelijk
  • scherpe beelden

Mark 08-12-2022
  • Product paar weken in bezit

Wat een gave TV

Geschreven voor: Samsung QE75QN900B

Wat een goed beeld, haarscherp, snel en prima contrast. De overstap van een 4K OLED naar deze 8K TV was even spannend, maar zonder spijt. De combinatie met een Samsung Soundbar zet Q-Symphony aan en dat i echt te gek.

Pluspunten

• Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Veel aansluitingen
  • Goed geluid (Atmos)

Minpunten

• Local dimming en bijna zwart beeld

Goed

Erik 24-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit

Een TV van absolute topkwaliteit

Geschreven voor: Samsung QE75QN900B

Na het defect raken (door eigen schuld) van mijn vorige Samsung 4K UHD TV besloot ik voor een topmodel te gaan. 8K Dit keer en voorzien van alle features, een super dunne, bijna onzichtbare rand en een ongelofelijk mooi beeld. Het eerste apparaat had een "dode pixel" en werd zonder vragen en problemen meteen omgeruild voor een andere. Deze was helemaal perfect. Het ophangen aan de muur was een makkie door de gestandaardiseerde VESA ophanging. Slechts een dunne transparante kabel verbindt het scherm met de unit die ik in een kastje heb opgeborgen. Alle aansluitingen zitten op de unit. Zo blijven alle kabels fijn uit het zicht! Het installeren bij het eerste gebruik was eenvoudig. Stap voor stap werd ik door de keuzes geleid. De backup van de instellingen van m'n oude Samsung werden makkelijk via m'n Samsung account teruggelezen op de nieuwe TV! Handig! Het beeld is fenomenaal. Prachtig zwart en fantastische details. De kleuren spatten van het scherm af! De dynamiek in het beeld is heel erg mooi. Beter dan ik ooit in huis heb gehad. De bediening via de afstandbediening (met achterop een zonnecel om op te laden!) is razendsnel. Je springt snel door de menu's heen. Ik vind dit een super mooi en prachtig apparaat. Elk beeld is een plaatje. Het kijken naar films en series is mooier dan ooit. Ok, het is een vrij prijzig apparaat maar in mijn ogen het geld waard omdat elke minuut die ik voor dat scherm zit puur genieten is!

Pluspunten

• Geweldige beeldkwaliteit, helderheid, dynamiek
  • Erg goed geluid van ingebouwde speakers
  • Makkelijke en razendsnelle bediening
  • Prachtige extra functies (o.a Ambiance)

Minpunten

• Aan de prijzige kant, maar waar voor je geld