Tv gekocht met cashback actie van € 200,-. Alleen de cashback verloopt erg slecht.
Na de aankoop alle foto's gemaakt voor deze actie, maar omdat het typenummer achterop de tv ook in zwart staat gedrukt is dat op een foto slecht leesbaar. Na de door Samsung vereiste bewaartermijn (2 weken) van de doos krijg ik eerste bericht: de foto van het typenummer achter op de tv is niet goed leesbaar. De tv maar weer van de muur gehaald (gelukkig geen beschadigingen) en toch weer een foto gemaakt en gelijk de klantenservice van Samsung gebeld. Volgens de klantenservice was dit nu goed leesbaar en kwam ik in aanmerking voor de cashback.
Vervolgens krijg ik een week later weer een bericht dat de foto van de streepjescode op het etiket op de doos niet goed leesbaar is. Natuurlijk heb ik die gigantische doos na de bewaartermijn al weggegooid (waar moet je die anders laten....). Krijg ik nu te horen dat ik de streepjescode had moeten uitknippen.......
Maar weer gebeld met de klantenservice. Op advies een foto van het scherm 'instellingen' van de tv gemaakt. Nu maar afwachten of Samsung 'zijn hand over zijn hart strijkt' en ik de cashback krijg. Erg teleurgesteld in de service van Samsung na aankoop van een tv van € 2800,-!
Pluspunten
- mooi beeld
- handig op te hangen met de Samsung beugels