Samsung The Frame QE50LS03BAU / QLED screen / 50 inch / 2022

Samsung The Frame QE50LS03BAU / QLED screen / 50 inch / 2022 - Televisies

50 inchQLED4K UltraHD

Samsung The Frame QE50LS03BAU / QLED screen / 50 inch / 2022 - Televisies

8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung The Frame QE50LS03BAU / QLED screen / 50 inch / 2022 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c*****************@g********18-01-2023

Slecht bereikbare klantenservice Samsung

Ik vind de TV heel fijn. Mooi plat. Doet het goed. De lijst krijgen is een ander verhaal. Besteld, maar niet geleverd. Na 2 maanden opeens een mail dat de bezorger niemand aan had getroffen. Dit was niet waar (er was iemand thuis en er hangt een camera die geen bezorger heeft geregistreerd). Al 4 maanden bezig, maar de klantenservice van Samsung is zeer slecht. Drie uur wachttijd is geen uitzondering. Alleen bereikbaar per what’s app of messenger. Telefonisch ook geprobeerd, maar die verwijzen dan direct door naar what’s app en messenger. En ook per mail of post is het niet mogelijk. Al met al heeft dit hele gedoe er voor gezorgd dat ik de volgende keer minder snel voor Samsung zal kiezen. Er kan altijd iets mis gaan. Als dat goed wordt opgelost is er ook niet zo veel aan de hand. Maar ik heb nu nog steeds geen lijst en ik kan daar verder geen kant mee op. Zeer frustrerend!
Pluspunten
  • Prima TV
Minpunten
  • Slechte klantenservice
j*******@k***********30-12-2022

Super SAMSUNG

Perfect tv voor ons gezin,gemakkelijk en super beeld. En de mooie afbeeldingen erop, als een schilderij.
a******@c********28-12-2022

opperbest

Heerlijk helder....beeld en ik kan teletekst weer lezen. Kijk met veel plezier en zonder inspanning weer t.v.
Pluspunten
  • helder beeld
h*************@g********10-12-2022

Schilderachtig mooi

Mooi helder beeld en prachtig design. In de art modus een verrijking van je interieur.
h******@g********30-11-2022

Fijn kijken op een groot scherm!

afgelopen week de Samsung the Frame gekocht, 50 inch editie. Na het uitpakken beetje geschrokken want best wel groot - maar na 2 uurtjes kijken was ik snel gewend :-). Installatie gaat erg snel en makkelijk, volgende punt is het aan de muur bevestigen. Daarvoor zitten er veel aanwijzingen in de box, ik verwacht er daar wel snel mee uit te komen. Het beeld is heerlijk, met voldoende opties om aan ta passen (kleur, scherpte etc), en hte kiezen van het artwork is ook leuk, we hebben al veel gewisseld! Gelukkig kan het scherm ook volledig uit, al moest ik daar wel even voor zoeken in de handleiding
Jan Ooms30-11-2022

Mooie TV

Mooie beeldkwaliteit en vormgeving, een aanrader. Platte TV, mooi aan de muur
LRM29-11-2022

Goed bevallen, aanrader

Mooie televisie, goede prijs/kwaliteit verhouding. Elegante variant die ook als art aan de muur kan hangen.
Pluspunten
  • design
  • plat, meer dan plat
Minpunten
  • (nog) niets gevonden
Michiel26-11-2022

Samsung The Frame 50" (2022)

De vorige TV begon echt te klein te worden, zeker voor het bekijken van sport (verder uitgezoomd, dus bal op het oude scherm nauwelijks zichtbaar). Tijd voor een nieuwe dus, maar we hadden geen behoefte aan een een grote unit die heel veel ruimte inneemt. Samsung The Frame is echt heel plat en hang superstrak tegen de muur. De centrale 'computer' met alle aansluitingen kun je wegstoppen in een kastje en deze wordt met een lange, dunne kabel verbonden met de wandunit. Die laatste is zo dun als een schilderijlijst en hangt strak tegen de muur. Beeld is prima. Voor hetzelfde geld is er vast een beter scherm te krijgen, maar voor ons was de 'onopvallendheid' een belangrijke eis en feature.
Pluspunten
  • Dun en superstrak tegen de muur
  • Goed beeld
Minpunten
  • Prijs is hoog vergeleken met standaard 50 inch
n****@p************26-11-2022

Samsung Frame 2022

Mooie TV en een grote vooruitgang ten opzichte van onze oude uit 2009. Erg dun en plat tegen de muur. Het is wel even zoeken in het menu naar alle opties en hoe je de kleuren het beste instelt zodat ze niet te hard en vol zijn. Maar het is gelukt. Het smart menu met alle apps erin is erg handig.. Net een frame besteld dus ben erg benieuwd naar hoe deze eruit ziet in art mode
Pluspunten
  • dun
  • artmode
  • menu en opties
Minpunten
  • 50hz
  • geluid.. je hebt echt een soundbar erbij nodig
j***********@p********22-11-2022

perfect

prachtig design, strak tegen de muur, beeld perfect, geluid goed, geen spaghetti van kabels, kortom veel beter wordt t niet
Pluspunten
  • strak design
  • geen zichtbare kabels
Minpunten
  • wel even werk om t tegen de muur te plaatsen
M**********@o**********22-11-2022

Erg mooi. Dun en gebruiksvriendelijk. Beeld is scherp en design helemaal van nu
s************@g********20-11-2022

Heel fijne tv

Blij met mijn frame tv. Het is een plaatje en het beeld is heerlijk scherp.
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi model
Minpunten
  • Ingewikkeld menu
b**********@g********18-11-2022

bevalt zeer goed

geweldige ervaring plots een schilderij te hebben op je tv-plek. Prachtig beeld. Met de ophangservice was alles in 1 oogopslag geregeld
e***********@g********08-11-2022

Net even anders dan andere tv's

De optie om van deze tv een schilderij of fotolijst te maken heeft de doorslag gegeven bij de aankoop van een nieuwe tv. De gratis lijst erbij is mooi meegenomen en past goed in je huiskamer. Het ophangsysteem is even puzzelen maar als je goed leest is het best te doen. Wel ophangen met twee personen. TV hangt mooi strak tegen de muur. Het matte scherm geeft geen reflexie van inschijnend zonlicht.
Pluspunten
  • schilderijmodus
  • hangt als een echt schilderij aan de muur
  • alles met 1 afstandsbediening
Minpunten
  • Keuze uit maar 3 gratis lijsten
  • Geen extra knop om eigen kanaal te kiezen