Ik heb de TV een tijdje mogen testen en Ik moet zeggen dat ik meteen onder de indruk was van het uiterlijk van de OLED55C35LA evo. Het is gewoon een prachtige TV. Het slanke ontwerp en de smalle randen om het scherm geven het een moderne en stijlvolle uitstraling. Het voelt echt als een pronkstuk in mijn woonkamer.
Beeldkwaliteit:
De beeldkwaliteit van deze TV is echt adembenemend. Dankzij het OLED-paneel zijn de zwarttinten echt diep en de kleuren springen eruit. Het is gewoonweg fantastisch voor films, sport en gamen.
Scherpte en helderheid:
Ik ben onder de indruk van de scherpte en helderheid van het beeld. De 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat elk detail tot leven komt, en zelfs als de kamer goed verlicht is, blijft het beeld helder en duidelijk.
Kleurweergave:
De kleurweergave is levendig en nauwkeurig. De kleuren zijn echt indrukwekkend en zien er heel natuurlijk uit. Het maakt mijn kijkervaring echt levendiger.
Diepe zwarttinten:
Dankzij dat OLED-paneel krijg ik die diepe, inktzwarte tinten die het contrast en de algehele beeldkwaliteit naar een hoger niveau tillen. Het is gewoon geweldig om te zien hoe diep zwart eruit kan zien op een TV.
Contrast:
Het contrast op deze TV is indrukwekkend. Het verschil tussen lichte en donkere delen van het scherm is echt opvallend, en dat draagt bij aan een meeslepende kijkervaring.
Beeldkwaliteit vanuit verschillende hoeken:
Een ander pluspunt is dat de beeldkwaliteit consistent blijft, zelfs als je niet recht voor de TV zit. Dit is geweldig als je vrienden of familie hebt die vanuit verschillende hoeken willen kijken.
Geluid:
Het geluid van de TV vind ik een aandachtspunt, persoonlijk vind ik het geluid niet goed. Zelf heb ik een Sonos Playbar die ik erop heb aangesloten, dus verder niet veel van gemerkt. Maar ik kan mij voorstellen dat het storend kan worden als je het alleen met het geluid van de TV moet doen.
Gebruiksgemak:
De installatie was een eenvoudig, en de afstandsbediening is lekker intuïtief. De gebruikersinterface is ook erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De afstandsbediening kun je als een soort van muis gebruiken. Best handig, maar werkt niet heel erg goed. Als je even met de afstandsbediening uit het beeld beweegt, klopt de positie van de muis niet meer op het beeld.
Smart TV functionaliteiten:
De Smart TV-functionaliteiten zijn top. Ik kon gemakkelijk toegang krijgen tot al mijn favoriete streamingdiensten en apps, en de Wi-Fi-verbinding is snel en betrouwbaar.
Helderheid:
Wat ik echt waardeer, is dat ik de helderheid kan aanpassen aan mijn omgeving. Of het nu dag of nacht is, de TV past zich aan voor de beste kijkervaring.
Kortom, de OLED55C35LA evo 55 inch TV heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar levert ook sublieme beeldkwaliteit. Als je op zoek bent naar een TV die echt indruk maakt, dan is dit absoluut een aanrader.
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Design
- Scherpte en helderheid
- Beeldkwaliteit
- Design
- Beeldkwaliteit
- Scherpte en helderheid
Minpunten
- Geluid
- Afstandsbediening als "muis"
- Geluid
- Afstandsbediening als "muis"
- Geluid
- Afstandsbediening als "muis"