Deze TV gekocht na lang uitzoeken qua specificaties. Belangrijke specificaties voor mij waren:
1. 55 inch
2. Qled
3. Mooi beeld en snel beeldverversing
4. Smart
Na aankoop en makkelijke bevestiging, ging de installatie van de TV voorspoedig.
Al snel bleek dat de beeldkwaliteit zeer slecht is. Zwart is niet zwart, maar zwart met grijze/witte wolken aan de zijkant. (Reactie van Hisense hierop: "De vlekken op het scherm verschijnen alleen bij zwart beeld dit is backlight bleeding wat niet een defect is maar gerelateerd aan de technologie.")
Als ik deze TV naast mijn andere Samsung zet (met dezelfde specificaties) is er een enorm verschil in beeldkwaliteit.
De helpdesk van Hisense is moeilijk te bereiken en komen afspraken niet na (zou tot 5x toe teruggebeld worden, met een oplossing. Niet gebeurd).
Verder zijn er diverse Nederlandstalige apps niet beschikbaar in de Hisense Store. Bijv. KPN is niet beschikbaar, waardoor je nog steeds gedwongen ben om via KPN kastje of dongle te kijken. Dit geeft ook weer beeldverlies.
De internetsnelheid bekabeld of WIFI is niet stabiel, deze schommelt enorm. De WIFI is stabieler dan bekabeld.
Minpunten
- beeldkwaliteit
- apps
- internetsnelheid
- slechte helpdesk