LG OLED55G43LS - OLED TV - SMART - 55 inch - 4K - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG OLED55G43LS - OLED TV - SMART - 55 inch - 4K op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

EviDaems 10-09-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi toestel met veel opties

Ik heb dit toestel getest voor review.nl
Mooi toestel ,erg functioneel,alleen de prijs vind ik aan de hoge kant
Beeld is uitstekend ook het geluid
Mooi design.

Pluspunten

• Uitstekend beeld
  • Goed geluid

Minpunten

• De pris is aan de hoge kant

DagmarM 19-08-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super mooi beeld

Ik heb de LG Oled 55Inch mogen testen.

Wauw, ik ben onder de indruk van deze tv. Ik ben eigenaar van een van de 1e platte tv's en dan is dit natuurlijk een hele goeie upgrade en eigenlijk bijna niet te vergelijken.

De houder voor de tv is erg stabiel en mooi. Je kan de TV ook aan de muur hangen indien je dat wilt.

De tv heeft een subtiele rand die totaal niet opvalt bij het kijken. Hij is dun. Ik vind de tv wel zwaar. En zeker met de voet eronder heb je toch een flink gewicht op je kast staan.
Mijn huidige tv is juist superlicht dus dat viel me vooral op.

TV is super makkelijk in te stellen. Ik heb de handleiding daar niet voor gebruikt. Bij aanzetten van de tv kun je alle instellingen automatisch doorlopen.
De instellingen knop wijst je evt. naar andere functies als je die zoekt. Wat in mijn geval fijn was, was de ingebouwde chromecast.
Verder zitten alle wenselijke streamingsdiensten al voorgeprogrammeerd. Alleen inloggen en kijken maar.

Waar je vroeger vaak de kleuren naar wens instelde is dat nu totaal niet nodig. De kleuren zijn echt, scherp en fijn om naar te kijken.
Beeld is zo reëel dat het soms net lijkt of je er zelf bij staat. Strak beeld, je ziet geen pixels oid.

Op welke afstand je ook tv kijkt, het blijft fijn kijken. Wel heeft de tv een spiegelinval. Dus je ziet jezelf soms zitten bij bepaalde hoek of licht. Maar denk dat dat met alle TV's is.
Omdat ze aanzienlijk groter is dan mijn huidige viel dat vooral op. Ik heb in direct zonlicht en donker gekeken. Dat ging beide prima.

De afstandbediening ligt fijn in de hand en reageert ook goed. Zonder te kijken weet je snel de juiste knoppen te vinden.
Afstandsbediening heeft ook soort muisfunctie die het makkelijker maakt om alles snel aan te klikken en te gebruiken.

Geluid is top en zelfs per genre makkelijk in te stellen. Dus bijv. muziek sport of bioscoop. Wat een hele andere dimensie geeft aan wat je kijkt.

De tv is aan de dure kant... Maar je krijgt dan ook wel wat.

Pluspunten

• Scherp beeld
  • Ingebouwde chromecast

Minpunten

• Standaard nodig voor plaatsen op kast