De trimmer is degelijk gebouwd maar is mijns inziens niet echt een echt mannelijk apparaat.
De trimmer is wat “ielig”
Qua werking maakt de trimmer dan weer een stukje goed. Op vele standen in te stellen. Hierdoor kun je redelijk eenvoudig standen instellen voor snor en bijvoorbeeld de bakkebaarden en kun je de baard zelf wat langer laten.
Het trimmen gebeurt vlot en soepel en, op een sporadische langere haar na, kun je alles netjes op één lengte trimmen.
Wat ik zelf wat jammer vind is dat je de kam eraf moet halen om de mesjes te kunnen gebruiken. (Bijvoorbeeld voor de randen van de baard en om de snor bij bijvoorbeeld je lip en onder de neus netjes terug te trimmen). Mijn vorige trimmer (r.i.p.) had een kan die vrij eenvoudig naar achteren kon worden geklapt en was ook wat preciezer.
Het voelt wat fragiel en heb het idee dat dit op een gegeven moment toch defect zou raken.
Fijn voordeel is dat de accu vrij lang meegaat. Ik heb de trimmer, bij ca 3x per week gebruikt te hebben over een periode van ca een maand, niet hoeven opladen.
Nadeel is dat, zover mij bekend, de trimmer niet “nat” gebruikt kan worden. Dus helaas niet te gebruiken tijdens het douchen zodat je meteen de baard makkelijk kunt uitspoelen.
Overall een degelijk apparaat dat zijn werk doet.
Pluspunten
- Accuduur
- Uiterlijk
- Accessoires
Minpunten
- Alleen droog te gebruiken
- Voelt wat fragiel aan (opzetstukken)