In het kort positieve resultaten:
- model ( donkergrijs)
- stil
- energiezuinig
- verschillende programma's
- automatisch drogen
- licht in de machine bij openen deur
- muziekje als het klaar is
- verstelbare bovenmand
- energiezuinig
- autodose: 2 x vullen en de machine doet ee rest
Negatief:
- de instructie ( op internet meer info gezocht)
- de bestekbakje zijn smal voor het bestek. Deksel kan eraf maar dan staat alles dicht bij elkaar. Ik had liever meer ruimte in de deksels zodat dilker bestek ook apart geplaatst kan worden
De rest heb ik al verteld in het ander scherm
Ik vind dit een fijne machine. Heel gemakkelijk dat er er autodose programma op zit. 1x vullen en de machine doet de rest. Handig dat er verschillende programma's op zitten. Van een kort programna , dat ook heel schoon wordt tot een programns van 3.40 uur. Nadat de machine klaar met wassen is gaat de deur vanzelf open en begint het drogen. Dit kun je instellen bij het begin
Wat handig is , is dat het licht automatisch aangaat. Dit kun je ook instellen
Als het programma klaar dan gaat de machine vanzelf uit.. De was komt er droog uit.
Wat ik jammer vind is dat er te kleine openingen zitten in de bestekbak. Heb je wat dikker bestek dan past dit er niet in
Je moet dan de deksel eraf halen en zet je het bestek in het vakje. Dan staat het wel dicht op elkaar., maar het wordt wel allemaal schoon. Heel handig is dat het bovenste rek veranderd kan worden zodat zelfs de grootste pannen erin kunnen.
De machine is energiezuinig (C) Dus goed voor het milieu. Ik heb deze mogen testen en ben hier erg tevreden mee. Zowel voor een alleenstaande moeder, dat ik ben( wel de Kids de deur al uit), maar wel met een fulltime baan, als voor een groot gezin. De machine is heel stil en het muziekje aan het eind is leuk. Kk beveel de machine zeker aan.
Minpunten
- Weinig ruimte in vakjes bestekbak