Design:
De ventilator ziet er echt uit zoals je verwacht dat een ventilator eruit ziet. Persoonlijk vind ik dat deze een beetje ouderwets design heeft.
Het materiaal waarvan hij is gemaakt voelt en ziet er een beetje goedkoop uit. Veel plastic en licht materiaal wat de ventilator niet echt een robuuste indruk geeft. Qua kleurstelling vind ik de ventilator er goed uit zien.
De ventilator is goed verpakt en erg eenvoudig in elkaar te zetten. In eerste instantie miste ik een duidelijke beschrijving, maar het is zo eenvoudig dat je deze ook niet nodig hebt.
Blaaskracht/Verkoeling in de verschillende standen:
Deze krachtpatser heeft 4 standen waarvan één "Stille modus". Zelfs in stand 1 en "Stille modus" stand blaast deze krachtpatser erg krachtig. Op dit moment is de stille modus overdag voor onze zolder meer dan voldoende en biedt voldoende koeling. Ik verwacht dat de andere standen in de zomer wel gebruikt gaan worden, maar op dit moment is het nog niet nodig.
De stille modus is een perfecte stand voor de nacht waarbij je geen overlast hebt van het geluid en toch een heerlijke verkoelend briesje hebt.
Geluidsniveau:
Deze krachtpatser maakt echt heel weinig geluid. Dit was voor ons een vereiste en moet bekennen dat ze hier niks te veel over roepen. Vooral in de "Stille modus" maakt hij amper geluid. Met deze modus kun je de ventilator in de nacht prima aanzetten.
Ruimte waar deze wordt gebruikt:
Wij gebruiken de ventilator voornamelijk op de zolderkamer waar onze zoon slaapt. In de zomer zal deze ook wel eens in de woonkamer worden gebruikt.
Aanrader?
Ja zeker!!! Als je echt opzoek bent naar een stille krachtige ventilator die ook nog een betaalbaar is, dan doe je aan deze krachtpatser een goede koop. Ja, het design is dan misschien iets minder, maar uiteindelijk gaat het om de functionaliteit.
Pluspunten
- Blaaskracht
- Geluidsstil
- Stille modus, dus ook in de nacht is te gebruiken
- Prijs/kwaliteit
- Eenvoudig te bedienen
Minpunten
- Design/Oogt een beetje goedkoop
- Geen afstandsbediening