Een geluidloze droger met een mooi design. Makkelijk in gebruik met een grote draaiknop op de droger zelf of met de ap op je telefoon. Vele verschillende functies om de was te drogen. Verlichting in de trommel is fijn, en een grote opening. Makkelijk aan te sluiten op het afvoersysteem, zo hoef je de watertank niet meer te legen, voor ons handig aangezien de droger op zolder staat. Ook het pluisfilter is handig te reinigen. Zelf vind ik het gebruik van de ap fijn, programma overzicht id duidelijk. Ap geeft aan hoelang de droogtijd is en geeft een seintje wanneer hij klaar is. Ook leuk einde deuntje op de machiene. Ook een optie is rekdrogen, zelf zie ik daar nog niet het nut van in maar wie weet in de toekomst. 9 Kg Capaciteit, grote opening en licht allemaal pluspunten. Programma wordt door de machiene zelf aangepast tijdens drogen, een zeer slimme machiene dus. Quick drive technologie wordt de droogtijd verkort met 35 % goed voor de portemonee. Na gebruik van het Air Refresh programma ruiken de kleren weer lekker fris, ook fijn voor het beddengoed. Snel droog in 35 handig voor 1 kg droogwasje. Kortom een hele fijne droger en ben ook zeer tervreden.
Pluspunten
- Energie zuinig
- Ruim programma aanbod
- Condens afvoer
- Grote trommel, licht in de trommel
- Super speed programma