We hebben deze Samsung warmtepomp wasdroger nu 2 weken in bezit en we zijn erg enthousiast geworden. Nog nooit eerder een Samsung gehad maar nu in combinatie met de Samsung BeSpoke wasmachine is deze combinatie het beste wat we ooit gehad hebben.
Deze warmtepomp wasdroger is uitermate stil en super zuinig in energieverbruik maar het allerbelangrijkste zijn de droogresultaten die perfect zijn.
Installatie is heel eenvoudig, het aansluiten op de Wifi en de SmartThings app duurt nog het langst maar verloopt ook zeer eenvoudig. Zodra de koppeling is gemaakt heb je er erg veel gemak van.
Erg handige gadget is dat als je een wasprogramma hebt geselecteerd hij na afloop gelijk een programma aanbied voor de wasdroger die past bij het gekozen wasprogramma.
Heel veel verschillende droogprogramma’s zijn tot je beschikking en de SmartThings app helpt je met het kiezen van je droogprogramma’s op basis van gebruiken en instellingen.
Super handig, wat wij nog niet eerder zijn tegengekomen bij andere drogers, is het droogrek welke je in de trommel kan bevestigen.
Wij hebben deze gebruikt voor wollen truien en de resultaten zijn super. Je vouwt ze op en legt ze op het rek stelt het juiste programma in en de truien komen droog en onbeschadigd uit de droger.
De dubbele filter voor het stof is heel eenvoudig schoon te maken en laat tot nu toe geen fijnstof door zodat de machine keurig schoon blijft.
Alle programma’s die we tot nu toe hebben gebruikt hebben perfecte droogresultaten en zorgt ervoor dat er bijna niet meer gestreken hoeft te worden. De combinatie met de Samsung wasmachine en de SmartThings app is super. Als je nog twijfelde, niet doen, dit is wat je zoekt!
Pluspunten
- Energiezuinig
- Groot volume mogelijk 9KG
- Droogresultaten super
- Zeer veel programma's
- AI helpt voor nog betere resultaten