Haier HD90-A3Q397U1-S - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
  • Best Reviewed okt 2024
  • Test panel 9.4 okt 2024
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

S*************@g******** 11-10-2024

10,0
We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe droger, en toen we de kans kregen om de Haier HD90-A3Q397U1-S te proberen, twijfelden we geen moment. Ik moet zeggen, hij heeft ons absoluut niet teleurgesteld! Wat vooral een opluchting is, is dat hij ontzettend licht is. De bezorgers hebben hem gewoon in de doos boven neergezet, en ik heb hem zonder hulp uitgepakt en op zijn plek gezet. Dat verwacht je niet van een droger, maar deze was verrassend makkelijk te hanteren.

En dan de prestaties: hij droogt alles supersnel en efficiënt. Ik hoef me ook geen zorgen te maken over waar hij staat, omdat hij geen slang nodig heeft. Het waterreservoir maakt het allemaal een stuk makkelijker. Dit apparaat is echt een aanwinst voor ons gezin, en gezien de hoeveelheid was die we doen, kan ik me geen betere droger voorstellen!

niels163 08-10-2024

Topdroger met handige functies

10,0
De afgelopen weken hebben wij thuis deze mooie Haier droger mogen testen en wij zijn eigenlijk gewoon heel erg enthousiast! We kenden het merk eerst nog niet, maar de kwaliteit en degelijkheid is echt van een heel hoog niveau.

De droger voelt in alles heel stevig en solide aan en werkt eigenlijk supersimpel. Nadat deze door de bezorgers op zn plaats was gezet en was geïnstalleerd kon de droger meteen gebruikt worden. Wanneer je de droger aanzet verwelkomt die je met een deuntje en kom je in het menu waar je met de grote draaiknop doorheen bladert door alle programma’s die op de droger geïnstalleerd zijn. Vervolgens kun je met de knopjes onder het scherm nog bijvoorbeeld de temperatuur of de programmaduur veranderen. Wat ook veel gemak oplevert is het feit dat de droger aangesloten kan worden op een afvoer, waardoor je nooit meer de wateropvangbak hoeft te legen.

Naast de knoppen op het apparaat zelf is het ook mogelijk om de droger via een app te verbinden met je telefoon. Dit klinkt in eerste instantie een beetje als een soort overbodig luxe dingetje, maar het blijkt in de praktijk dat je toch best vaak even checkt hoe lang de droger nog moet. Dat is echter niet het enige wat je met de app kan. Via de app kun je namelijk ook andere programma’s op de droger zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een programma voor schoenen of voor net weer andere doeleinden gebruiken.

Wat ons daarnaast nog is opgevallen aan het gebruik van deze droger, is dat deze ontzettend weinig geluid maakt. Hij staat bij ons in de badkamer naast onze slaapkamer en in de slaapkamer is de droger echt nauwelijks te horen en kan deze dus ook gerust ’s nachts aan staan zonder dat je er last van hebt. Wat ons ook in positieve zin nog is opgevallen is dat deze Haier droger ook heel weinig warmte afgeeft aan de omgeving. Na een droogprogramma is het niet ontzettend warm in de (kleine) ruimte waar die bij ons staat en dat is wel een groot voordeel vind ik.

Al met al zijn wij echt ontzettend tevreden met deze droger en vinden we het enorm jammer dat de testperiode erop zit!

Pluspunten

• Snel
  • Zeer hoogwaardig
  • App
  • Superstil

Minpunten

• Tikkie lomp, maar niet storend

BakkerA 05-10-2024
  • Product getest

Snel en goed droog, een aanrader

10,0
Ik heb deze droger mogen testen en ben erg tevreden! Ik keek uit naar het testen want ik was niet tevreden over mijn oude droger die erg lang duurde en soms nog steeds klam bleef. De droger van Haier is makkelijk te bedienen. Je kan kiezen uit verschillende programma's of zelf instellen. Er is ook een app met tips of om van afstand in te stellen. De trommel is lekker groot. Maar het belangrijkste is dat hij erg snel en goed droogt. Binnen 2 uur is een volle trommel met beddengoed en handdoeken goed droog. Er is ook een extra plateau die je kan gebruiken die niet meedraait bijvoorbeeld voor schoenen. Tot slot is de droger behoorlijk stil! Absoluut een aanrader

Pluspunten

• Snel en goed droog
  • Behoorlijk stil
  • Grote trommel

Jessica Herder 03-10-2024

Hele fijne droger!

Geschreven voor: Haier HD90-A3Q397U1-S

Ik heb dit product mogen testen. Het is echt een mooie droger om te zien met een lampje in de trommel en een digitaal scherm waarop de resterende tijd te zien is. De installatie was binnen een paar minuten gedaan, gewoon plug and play. De plus punten zijn dat hij erg zuinig is, super stil en er zit een plateau bij waarmee je bv ook schoenen kan drogen, echt super handig! Daarnaast is de droger op afstand te bedienen met een app. Kortom een super fijne wasdroger!

Pluspunten

• Lichtje in de trommel
  • Resterende tijd zichtbaar
  • Ziet er luxe uit
  • Zeer stil
  • Zuinig

dirkmuis 30-09-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Droogt zo goed als hij oogt.

Geschreven voor: Haier HD90-A3Q397U1-S

De droger is zaterdag (28-09) geleverd en geplaatst om te mogen testen. Aansluiten is een fluitje van een cent, maar werd voor ons gedaan. De eerst indruk is een zeer degelijk apparaat. Hij ziet er solide en stevig uit en staat ook zeer stabiel op de wasmachine.
Na de instellingen (taal enz.) te hebben doorlopen ging de eerste was erin. Qua droogcomfort is hij erg stil en brand er licht in de trommel zodra je in de buurt bent. Niet noodzakelijk maar toch weer een extra stukje comfort. De was komt er goed droog uit en is warmer dan verwacht met een warmtepompdroger.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Droogkwaliteit
  • Geluidsniveau