Ik heb deze fijne wasmachine nu zo'n 2,5 week mogen testen. Hij heeft een eigen uitstraling door het deurtje doe op de trommel bevestigd is in plaats van op de buitenkant van de machine. Dit zal te maken hebben met de Steel Seal die dit apparaat heeft wat het rubber vervangt (ideaal als je het mij vraagt want nu hoef je geen rubber meer schoon te houden). Het nadeel wat hier wel aan vast zit is dat de deur maar zo'n 90 graden open kan, mocht de wasmachine in een krappe ruimte staan zou dit eventueel vervelend kunnen zijn.
Verder is hij vergeleken met mijn huidige wasmachine een stuk stiller en een stuk zuiniger (wat nogal een dikke bonus is vandaag de dag). Ook staat hij goed stevig/rustig, zelfs tijdens het centrifugeren.
De wasmachine heeft veel verschillende opties, voor ieder wat wils en elk product wat passends. Zelfs een doseerhulp is aanwezig, wat een luxe. Ondanks de grote hoeveelheid opties, werkt hij heel intuïtief en makkelijk.
Mijn kleding komt mooi schoon en lekker fris uit de machine. Mocht ik alleen iets op willen frissen heeft hij ook een stoomfunctie, ideaal. Kortom, een super fijne wasmachine.
Pluspunten
- Makkelijke besturing
- Stil
- Hygiënisch door Steel Seal
- Zuinig
- Veelzijdig
Minpunten
- Deur maar tot 90 graden te openen