Haier HW90-B14959EU1DF Wasmachine
mooie wasmachine,
mooi ruime opening voor het inbrengen van het wasgoed.
De machine kan 9 kilo aan wasgoed verwerken en dat is fors als je alleen bent.
had hiervoor een machine met voorlader maar ik persoonlijk gebruikte dat nooit op deze machine zit dat niet waardoor je meer ruimte hebt voor dekens in mijn geval 180x220 wat past en schoon wordt.
ook ben ik verrast dat er verlichting in de wasmachine zit vind ik super handig!
ben nu een tijdje bezig om de wasmachine te verbinden met internet maar geen succes dus dit mag voor mij wel wat makkelijker.
(sinds nieuwe software update is dit verholpen)
* hOn app geïnstalleerd op mijn s21 ultra
* aanwijzingen opgevolgd van de app waaronder qr code scannen wifi gegevens invullen en ook bluetooth aan
en klaar voor gebruik.
De werking van de machine is prima, hij is stil en stabiel.
ook omdat de elektromotor meteen aan de trommel zit bij het centrifugeren hoor je de machine bijna niet ook als hij 1400 toeren draait
Deze machine welke ik aan het testen ben heeft de kleur wit met zwart.
Er zit een grote ruimte voor verschillende opties en is ruim voldoende om de juiste persoonlijke optie te kiezen.
de machine heeft de energielabel A wat hem zuiniger maakt dan andere wasmachines
heb nu verschillende programma's getest in de app op mijn telefoon en dit maakt de keuze van programma's kiezen een stuk makkelijker.
heb geprobeerd
* Normale was op programma MIX duur ongeveer 2 uren
* katoen voor bedden was ook ongeveer 2 uren
Er zitten nog veel meer programma's op alleen hier ben ik niet aan toegekomen, in de app krijg je veel advies over welke middelen en het beste werken in deze machine.
het is bijna droog en schoon zeer tevreden met de werking van de machine
conclusie: het is een super mooi apparaat en ik denk dat je deze overal wel kan plaatsen, hij ziet er mooi uit en hij opereert stil.
Pluspunten
- groot laadvermogen 9 kilo
- stil
- energiezuinig
- ziet er mooi uit
Minpunten
- software Pon, na software update wel goed