Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense 20011184 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

NOsma 06-10-2024

top

Geschreven voor: Hisense 20011184

Ik mocht deze machine testen,
heel blij met dit nieuwe aparaat.
- hij is vrij stil tijdens de verschillende programmas
- heeft vele fijne programmas: bijv het quickwash programma en het automatische programma.
- handig snufje: je kan de programma volgen tijdens een app die er bij zit.
- het auto dose systeem is ook echt een pluspunt. deze regelt zelf het zeep gebruik.
- goede ruimte opening en ruime trommel. er kan zo echt veel was in!
- geeft een gezellig geluidjes als hij klaar is met wassen.
Top aparaat.

Pluspunten

• ruime trommel
  • goede programmas
  • handige app
  • auto dose systeem

JU1975 30-09-2024
  • Product getest

Perfect met autodos voor wasmiddel

Geschreven voor: Hisense 20011184

Mijn vorige wasmachine waste te heel top meer en was eigenlijk wel aan vervanging toe, zodoende was ik kieskeurig aan het rondkijken naar een andere wasmachine ter vervanging. En het kwam mooi uit dat er omdat moment een vraag uit stond om deze HiSense aan te gaan schaffen en om deze dan te gaan testen. Dit gedaan en deze wasmachine van HiSense besteld ter vervanging van mijn vorige wasmachine. Mijn oude wasmachine was nog niet van de slimme generatie en met al mijn nieuwe apparaten vind ik het fijn om zoveel mogelijk slimme varianten er voor terug te nemen. Nou deze HiSense is flink slim en je kan vrij veel ook middels de goede app. Wat super mooi is dat de droger gekoppeld kan worden aan de wasmachine, je moet dan wel een HiSense droger hebben en die heb ik nog niet maar ga hier zeker wel voor kijken. Wil toch ook naar een warmtepomp droger toe en die hebben ze ook. Want vind energie en water verbruik belangrijk en deze HiSense wasmachine heeft label A en verbruikt in het eco programma net een ½ kWh en een kleine 40 liter water maximaal. Wat verder echt heel makkelijk en fijn is dat is de autodos functie voor het wasmiddel. Ik denk dat we veelal te veel wasmiddel gebruiken dan dat er nodig is en deze autodos functie die regelt dat allemaal vanzelf. En nee je gebruikt niet van die dure cartridges maar gewoon je eigen wasmiddel in een bakje doen en je hoeft dan bijna een maand niet opnieuw af te vullen. Verder zit er ook nog een stoom functie op en nog veel meer maar lees de specificaties gewoon goed door en laat je aangenaam verrassen zoals ik gedaan heb. Ik ben echt heel blij ermee.

Pluspunten

• autodos
  • stil
  • app

z*********@g******** 29-09-2024
Geschreven voor: Hisense 20011184

De afgelopen weken heb ik deze hisense wasmachine getest.
Het eerste wat me opviel was de grote deur en trommel. Ruim 10 kilo past erin, superfijn met een groot gezin.. de was wordt ook goed schoon. Er zit een auto doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter in. Supermakkelijk en instelbaar op hoeveelheid, ook is er de auto functie waarbij de wasmachine zelf bedenkt hoeveel wasmiddel en verzachter er toegevoegd moet worden. Voor elk kledingstuk of wasgoed is er wel een speciaal programma. De wasmachine heeft ook een app met extra wasprogramma's zoals beddengoed, fijne was, stoomfunctie, etc. Via de app krijg je ook een melding als de was klaar is of als bijv het wasmiddel bijna op is. Ik heb nog bijna geen nadelen gevonden, alleen dat de wasmachine aan moet staan als je een programma in wil stellen via de app. En dat de wifi het wel moet doen voor de app programma's. Ik ben tevreden en blijf nog even doorgaan met testen.

Ilja 28-09-2024
  • Product getest

Hele fijne wasmachine, zeker een aanrader

Geschreven voor: Hisense 20011184

Ik heb dit product mogen testen en ik ben hier zeer tevreden over!

Onze vorige wasmachine was qua inhoud te klein en daardoor werd de was niet altijd schoon. Dat is met deze wasmachine verleden tijd! De inhoud van 10,5 kg is echt een verademing. Al mijn was, zelfs beddengoed, dekbedden, past probleemloos in de machine en komt er schoon uit.
Daarnaast heeft de wasmachine enorm veel functies, meer dan dat ik gebruik. De stoomfunctie vind ik een hele fijne toevoeging. Zo kan ik overhemden een opfrisbeurt geven en hoeven ze niet een compleet wasprogramma door.
Ik ben enorm blij met de app. Zo hoef ik niet elke keer naar boven te lopen om te kijken hoe lang het programma nog moet draaien. Ook is in de app het energieverbruik te zien. Dit bekijk ik zeker niet elke keer, maar het is leuk om te weten dat de machine zuinig is.
Ook kun je gebruik maken van de autodosering. Voor het wasmiddel gebruik ik dit niet, omdat ik veel verschillende wasmiddelen gebruik en het in de praktijk handiger is om het handmatig toe te voegen. Voor de wasverzachter gebruik ik deze wel. De autodose functie is makkelijk aan en uit te zetten via het bedieningspaneel.
Installatie van de wasmachine gaat gemakkelijk, het wijst veelal zichzelf. Dat is prettig, want de handleiding zelf vond ik niet heel duidelijk. Het bedieningspaneel van de wasmachine is overigens Nederlands/Frans. Ik begrijp deze keuze wel, maar het Franse is niet nodig voor mij.
Kortom, zeker een aanrader deze wasmachine!

Pluspunten

• App
  • grote inhoud

Minpunten

• handleiding

Judyk 28-09-2024
  • Product getest

Top wasmachine, kan veel in, erg stil, mooi design!

Geschreven voor: Hisense 20011184

Hele mooi wasmachine met grote zwarte deur, veel extra programma’s als quickwash, steam en automatisch programma. De laatste gebruik ik erg graag, als ik zelf niet zo goed weet welk programma ik het best uit kan kiezen. Ook maak ik graag gebruik van de app, daar kan je ook makkelijk een programma uitkiezen door meerkeuze vragen. Via de app ontvang je een melding als de wasmachine klaar is, ideaal, ik vergeet het nog wel eens dat ik m heb aangezet. De wasmachine hoor je ook bijna niet, erg geluidsstil. Het auto-dose systeem werkt ook erg makkelijk, en erg handig. Ik mocht deze wasmachine testen, ben er erg blij mee, sinds we deze wasmachine hebben hoef ik veel minder wasjes te draaien, erg fijn!

Bernie 26-09-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste wasmachine die ik ooit had

10,0
Echt super wasmachine. Ik kan ze met mijn mobiel aansturen en de programma`s zijn makkelijk te verstaan en te gebruiken. De wasmachine maakt bijna geen geluid en ik ben gefascineerd van het automatische wasmiddel systeem. Ik heb de droger erbij gekocht.

Pluspunten

• geluidsarm
  • interactief
  • groot wastrommel,
  • er kan echt alles in, zelf bedekken

Smullie 27-07-2024
  • Product gekocht

bevalt goed

10,0
Prima wasmachine die zeer makkelijk bedienbaar is, ook voor mij als pensionado. top

Pluspunten

• bediening
  • resultaat

ATAG-Benelux 29-07-2024 Officiële reactie

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw nieuwe wasmachine.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke