Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense WF7S1247BB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Hele fijne wasmachine. Wij zochten een wasmachine met een grote trommel i.v.m. groot gezin. In deze wasmachine kan 12 kg aan was dus echt top voor in ons gezin.
Ook erg fijn dat deze automatisch kan doseren.
Verder is deze wasmachine voorzien van erg luxe technische dingen zoals touchscreen en makkelijk te verbinden met je telefoon.
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat goed om te lezen dat je een wasmachine hebt gevonden die de was van jullie grote gezin makkelijk aankan! Ook handig inderdaad dat je hem via je telefoon kan bedienen.
We wensen jullie veel schone was toe!
Een prachtig en uniek uitziende wasmachine met een prachtig grafische scherm. Van alle gemakken voorzien en ook via de app te volgen. Een top aanwinst aan mijn huis houden. Een absolute aanrader en super zuinig!!
De mooie uitstraling van de zwarte machines met prachtig touch scherm, de grote was hoeveelheid het automatisch dosering systeem waren de redenen om deze machine te proberen. We hebben de machine geinstalleerd en inmiddels een paar wassen mee gedaan. We hebben de verschillende programma's geprobeerd zoals het bed dek. Als je die koppelt met de droger dan zorgt de wasmachine dat de droger voor verwarmt zodat het een optimaal droog process kan uitvoeren. Werkt perfect! Ook de handdoeken en de gewone was met het iA power wash programma tot dus ver allemaal heel erg goed! De machine is ook alweer iets stiller dan ons vorige machine wat toch ook weer erg prettig is. Het touch screen werkt heel mooi en eenvoudig. Alles heel overzichtelijk!
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling/ het design van deze was-/ droogcombinatie. Fijn ook dat de functies bevallen en hij ook naar behoren werkt!
We wensen je nog veel wasplezier!
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?