Strakke kraan. Wat even wennen is; dat de stand in midden koud is en hem best ver naar links moet draaien voor warm water. Maar, dat bespaard mij nu al heel veel gas; bij vorige kraan stond ir ook in het midden, maar om even water te pakken, sloeg de ketel steeds al aan. Ook het water verbruik is stuk minder. Dat merk je bij vol laten lopen wastafel, maar niet bij je handen wassen, normaal gebruik. Knap stukje weer van Grohe. Minpuntje; Kraan staat niet echt haaks in 90° (contsct Grohe gehad, kan ik schijnbaar zelf iets aan doen, maar moet ik kraan weer voor losdraaien, nog geen zin in gehad: evrn opletten bij montage! Schijnt dopje te te zitten en kan je dit stellen). Ander nadeel; door platte bovenkant, blijft er altijd wel water opliggen, wat snel vlekken geeft. Maarrr, doekje, hand er over en weg. Zou mij niet tegenhouden deze tr nemen; vorm wint het van dit minpunt. Montage was heel simpel en snel en zeer verrassend, kreeg er een sifonafsluiter bij, die zeer mooi en handig is. Deze nog niet bij mij geplaatst, want ik heb vergelijkbare (chineze goedkope en al bijna stuk) en krijg met paar weken nieuwe wastafel en dan gaat deze zeker wel geplaatst worden! Mijn conclussie; aanrader, mooie design kraan voor redelijke prijs. En gaat geld besparen komende jaren op water en vooral gasverbruik omdat ik standaard altijd voor kort gebruik lauw water aandeed en nu standaard alleen koud en je echt moet draaien voor warm. Extra schoonmaken tegen kalk, ... tja, had Grohe wellicht kleine bolling in moeten maken, maar uiterlijk maakt hem ook wel super strak.
Pluspunten: Bespaard echt gas door standaard op koud.; Mooi design; Volle straal ondanks minder water filter; Makkelijk te monteren; Mooie sifon afsluiter er bij. Zeer verrassend.
Minpunten: Door platte bovenkant, kalk vorming; Na montage stond kraan niet echt in 90° hoek.; Bij volle prijs ... prijzig. Aanbieding afwachten?
Je kunt het aanpassen door de tekst te kopiëren en deze aangepast opnieuw via de Kieskeurig-site te plaatsen op Kieskeurig.nl.
Hadden wij je misschien beter kunnen helpen?
Door het invullen van een korte vragenlijst, weten wij hoe wij je nog beter hadden kunnen helpen met het schrijven van een review. Laat het ons weten!
Pluspunten
- Bespaard gas door standaard op koud water stand
- Bespaard water en toch volle straal
- Verrast door meegeleverde sifon afsluiter
- Grohe kwaliteit: voelt en is stevig.
Minpunten
- Door platte gedeelte; snel kalk vorming
- Kwaliteit maakt hem iets duurder dan vergelijkbaar