We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Pluspunten
Beste reviewschrijver,
Het is inderdaad jammer dat uw waterkoker stuk is. U zegt dat u het apparaat ongeveer 2 jaar geleden gekocht hebt. Mogelijk is de garantietermijn nog niet verstreken. U hebt namelijk tot 2 jaar na aankoop fabrieksgarantie op de waterkoker. U kunt dan met het apparaat en de kassabon teruggaan naar de winkel waar u deze gekocht hebt. Of u neemt contact op met onze afdeling Service. Wij kijken graag samen met u wat er nog mogelijk is. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu of bellen naar 088-4583688. Onze collega's helpen u graag!
Met vriendelijke groet,
Beste Lilian,
Wat vervelend om te lezen dat uw waterkoker na een jaar lekt. Wist u dat we standaard 2 jaar fabrieksgarantie geven op dit apparaat? Waarom neemt u geen contact met ons op? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu, maar bellen kan ook naar 088-4583688. Onze collega's helpen u graag!
Met vriendelijke groet,
Pluspunten
Minpunten
Beste Koen,
Wat vervelend om te lezen dat de waterkoker niet meer goed functioneert. Zo te lezen is er iets mis met het apparaat en lijkt het ons verstandig om deze om te ruilen voor een nieuwe waterkoker. Je kan deze omruiling aanvragen via service@inventum.eu, zij helpen je hier dan mee verder.
Groetjes,