Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Filippo.
Fysieke winkel in Leiderdorp; 35jaar vakervaring; Workshops en trainingen; Met zorg samengesteld assortiment; Gratis verzending vanaf 100 euro; 14 dagen niet goed geld terug. Veilig kopen.
Schrijf een review voor deze winkel
Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.
Ik neem het graag even op voor deze uitermate sympathieke winkelier in Leiderdorp. Ik weet uit ervaring dat een bril inderdaad formeel niet verboden is, maar desondanks worden foto's met bril toch vaak afgekeurd. Het kan voorkomen, dat een foto toch wordt goedgekeurd, maar pasfotografen willen graag vermijden, dat je onverhoopt wordt weggestuurd. Dat levert nog meer ergernis op. Een bril maakt niet deel uit van het gezicht en als van montuur wordt gewisseld, klopt het ook weer niet. Fijn voor u, dat u er doorheen bent geglipt. Het advies blijft, dat een pasfoto zonder bril veel vaker wordt geaccepteerd bij de gemeente en dat het tot minder oponthoud leidt bij gezichtscontrole op Schiphol bijvoorbeeld.