Licentie2GO - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Licentie2GO.

Licentie2GO stelt zich voor

Bij ons krijgt u niet zomaar een softwarepakketje en de hartelijke gelukswensen. Bij Licentie2GO weet u zeker dat het klopt en dat uw software 100% naar wens zal werken. Als officieel dealer van alle merken software zijn onze licenties 100% legitiem en kunnen daardoor vertrouwd en veilig geïnstalleerd worden. We leveren een volledige activatiehandleiding die u stap voor stap helpt met het downloaden, installeren en activeren van de software. Hierdoor garanderen we een 100% werkende installatie! Komt u er alsnog niet uit of heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via https://licentie2go.com/Klantenservice Onze specialisten helpen u graag! Een 100% tevreden klant, daar gaan we voor!

Deze score is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,6

Hans 31-10-2024

10,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Alléén jammer dat ik klantenservice niet live a,/d telefoon kunt krijgen.

Johan 30-10-2024

10,0
Snel, handig en relatief goedkoop. Alles werkt naar behoren!

Geometrica 29-10-2024

10,0
Voordelige koop, makkelijke installatie/verlenging.
In 5 minuten weer geregeld voor een jaar

Koen 28-10-2024

10,0
Top prijzen voor merksoftware, goede installatie begeleiding, goede en duidelijke website

Harry Dubbelboer 26-10-2024

Alles verliep zoals het moest zijn.
Installatie perfect. !

Auke 24-10-2024

Erg goed in het contact houden met de klant na de aanschaf van het product en in het geven van heldere instructies t.a.v. het installeren van de software. Zeer zorgvuldig dus.

Arjan 24-10-2024

Licentie2Go is een hele fijne en gebruiksvriendelijke website. Handig portaal voor al je licenties en ook nog voor een goede prijs!

Willem 21-10-2024

10,0
Perfect, handig snel en reuzegemakkelijk, vooral erg voordelig, het downloaden en installeren is een fluitje van een cent!

Rita N 21-10-2024

10,0
Alles wat je wilt: snel beschikbaar, duidelijke online uitleg in de stap-voor-stap-handleiding en een fantastische klantenservice die snel antwoordt als je een aanvullende vraag hebt .

Hans 19-10-2024

Goede prijs en goede service, ik had wat problemen met de installatie, fantastisch geholpen

HDS 18-10-2024

Super snel, makkelijk en altijd beste prijs, Dank U

Wouter Scherpereel 15-10-2024

10,0
Afrekenen ging heel vlot, licentie (adobe) onmiddellijk ontvangen.
Er was wel een probleem bij de activatie van de licentie, ik heb een mail gestuurd (na kantooruren) en de volgende werkdag kreeg ik onmiddellijk al antwoord. Het probleem heeft zichzelf opgelost toen ik de dag erna nog eens probeerde de licentie te activeren.

Heel vriendelijik, correcte en vlotte service. Persoonlijk service.
Ik raad deze winkel absoluut aan!

Peter H 15-10-2024

10,0
Virusscanner super goedkoop en alles snel en efficiënt geregeld

Tonny 15-10-2024

Gemakkelijke toegang tot aangeboden software, goede info over de installatie en activatie van de software, goede en snelle support voor vragen

Rico2 13-10-2024

Licentie2go werkt soepel en accuraat.met hulp van de instructies werkt de installatie prima. Volgend jaar weer !

Ralf 12-10-2024

Goede en snelle service en hele mooie prijzen voor de producten.

Harry 12-10-2024

10,0
Prima winkel, met zeer concurrerende prijzen.
Makkelijk bestellen en de licentiecode is direct beschikbaar in de mail.

Jaap 12-10-2024

10,0
Ik ben zeer te vreden over het product wat Licentie2GO heeft geleverd.
Geweldige zaak, betrouwbaar, behulpzaam en ze denken met je mee.
Hier kan je met een gerust gevoel iets bestellen voor een eerlijke prijs.

Liieke 10-10-2024

Goede service en klantvriendelijkheid. Proces voor installatie staat goed omschreven. Als het dan nog niet lukt staan ze altijd klaar om je verder te helpen.
Product prijzen zijn top.

Robert 10-10-2024

Snelle levering en zeer goede hulp bij de installatie procedure.
Software is goedkoper dan rechtstreeks bij de producent!

Quenimo 09-10-2024

10,0
Al eerder heb ik gebruik gemaakt van licentie2go om mijn beltegoed op te waarderen middels een code en het ging en gaat vlot en het wordt goed duidelijk gemaakt welke stappen te doen.

Cris 09-10-2024

10,0
Zelf ben ik niet super ervaren in de computerwereld, maar de installatie van het programma bitdefender internet security ging vlot. Dit dank zij de uitstekende en duidelijke handleiding van licentie2go, stap per stap. Een aanbeveling. Ook de mogelijkheid om een hulplijn in te schakelen, schriftelijk of daadwerkelijk mondeling, stelde me gerust. Alles ging vlot, alles werkt vlot.

Rienk 05-10-2024

10,0
Goed en snel geregeld. Voordeel is dat deze geen PayPal vereist.

Philippe 04-10-2024

Budgetvriendelijke prijs voor Bitdefender ,makkelijke installatie en overzichtelijke site .

Eric Kunnert 03-10-2024

Snel, reactief en professionnel. TOP!

Toon meer reviews