Deze score is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Teufelaudio.nl.
Teufel is een van de grootste Duitse fabrikanten van audioproducten. Het assortiment varieert van hifi, home cinema sets tot multimediasystemen, koptelefoons en bluetooth speakers. Het bedrijf begon in 1979 in Berlijn met de ontwikkeling van luidsprekerkits die mensen zelf in elkaar konden zetten. Inmiddels is het bedrijf met meer dan tweehonderd werknemers in heel Europa de nummer één in directe verkoop van audioproducten. Teufel ontwikkelt hoogstaande audioproducten tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Geïnteresseerden kunnen Teufel producten exclusief in de online winkel kopen, deze vervolgens 8 weken thuis proberen en profiteren van een niet goed geld terug garantie.
Beste Erik,
Jammer om te horen dat u ons niet kon bereiken via de telefoon. Het kan op bepaalde momenten inderdaad druk zijn. Alvast onze excuses voor het ongemak.
Ik heb uw aanvraag terug gevonden bij ons en hierop gereageerd:
"...De antenne uitschuiven voor beter bereik helpt niet bij de FM modus? Voor het zoeken naar verschillende zenders dien je de pijl naar boven of naar onder lang ingedrukt te houden (2 seconden).
Voor DAB kan u het volgende doen: Druk in de DAB-modus ongeveer 5 seconden op de pijl naar boven. Dan verschijnt op het scherm "scan" en begint het zoeken naar verschillende zenders..."
We houden via de mail contact en zoeken uiteraard een passende oplossing voor u.
Beste Wim,
Bedankt voor uw feedback. Het klopt dat bepaalde producten niet op voorraad zijn en een langere levertijd hebben. Wegens de gevolgen van Covid-19 is er een vertraging in productie, transport etc. De levertijd wordt altijd aangegeven bij het product op onze site.
Op 27-04-2020 had u telefonisch contact met ons waarbij u hebt aangegeven af te zien van de aankoop. Op 28-04-2020 heeft de boekhouding de bestelling geannuleerd en een credit nota opgemaakt. De aanvragen per mail hebben wij helaas niet ontvangen. Dat heeft u ook aangegeven in het telefoongesprek en de medewerker heeft hiervoor een intern ticket aangelegd zodat de afdeling web development hier kon naar kijken.
Beste,
Bedankt voor uw feedback.
Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op aanvragen. In drukke periodes kan het zijn dat u iets langer dient te wachten. Betreft de 8 weken retour recht zijn wij zeer transparant. Als u niet tevreden bent, worden de producten opgehaald op onze kosten en krijgt u uw geld terug. Mocht de terugbetaling nog niet gebeurd zijn, kan u altijd contact opnemen met ons. Onze excuses alvast voor het ongemak.
Beste Louis,
Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Het is natuurlijk ontzettend vervelend als een Teufel systeem het niet meer doet. Daarvoor ons excuus.
Jouw Cinebar 11 is een ouder model welke wij tot eind 2015, bijna vier jaar geleden, in ons assortiment hebben gehad. Helaas kan ons servicecenter dit niet meer repareren. De oude Cinebar 11 is niet te combineren met de nieuwe Cinebar 11, dus onderdelen kunnen onderling niet uitgewisseld worden. Omdat wij het probleem niet kunnen oplossen, willen we je graag tegemoetkomen met een korting op een nieuwe aankoop. Daarnaast heeft de klantenservice je bovenop de aangeboden korting nog een persoonlijk aanbod gemaakt. Jammer dat we er niet uit zijn gekomen. Je hebt al aangegeven dat je het product laat onderzoeken en eventueel laat repareren bij een lokaal servicecenter bij jou in de buurt.