Deze score is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Toolsvoordelig.
Professioneel gereedschap van de hoogste kwaliteit en tegen scherpe prijzen, daar staat Toolsvoordelig voor. Met persoonlijke service, garantie en snelle levering zorgen wij voor een goede afhandeling van jouw bestelling. Toolsvoordelig is een van de grootste leveranciers van accu gereedschap, elektrisch gereedschap, tuingereedschap en meer. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste Bosch accuboormachine maar ook voor een cirkelzaag van Makita. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service. Onze klantenservice staat dan ook klaar om jou te helpen met je vraagstukken. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Bekijk dan ons complete assortiment.”
Wij zijn blij om te horen dat de bestelling van de Makita accuschroef- en accuboormachine set goed bevallen is. We wensen u veel plezier met de set en zien u graag weer eens terug. Groeten, team Toolsvoordelig
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling in onze webshop. We doen altijd ons uiterste best om onze producten zo snel mogelijk te leveren. We wensen u heel veel plezier met de stok heggenschaar! Tot de volgende keer. Groeten, team Toolsvoordelig.
Beste Paul, wij zijn enorm blij dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met de trimmer en we hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, team Toolsvoordelig
Bedankt voor deze leuke review, Bart! Super om te horen dat alles goed is verlopen, wij gaan voor de beste service voor onze klanten! We zien u graag nog vaker terug! Met vriendelijke groet, team Toolsvoordelig
Hi Krystian, thank you so much for your kind words! We are happy you had a great experience at Toolsvoordelig! We hope to see you soon. Team Toolsvoordelig