Geluidskwaliteit 3 à 4 uit 5.
De speaker doet zijn werk bij gemiddeld volume. De bas en hoge tonen klinken daar mooi in balans. Echter wanneer je op maximaal volume afspeelt, neemt de bas wat in kracht af. Een nummer als Starboy van The Weeknd klinkt mooi en hij speelt dit luid genoeg om er met een groep van te kunnen genieten in een park. Een podcast is ook goed te beluisteren, maar de lage tonen klinken soms wat te krachtig.
• Bouwkwaliteit en design 5/5.
De speaker ziet er mooi uit en de kwaliteit voelt goed. De rubberen onderkant en zijkanten hebben goede grip en ziet er niet krasgevoelig uit. Het feit dat de speaker geheel van 1 kleur is gemaakt spreekt mij aan. Het bijgeleverde lusje is precies lang genoeg om niet in de weg te zitten, maar wel makkelijk om ergens aan op te hangen.
• Gebruiksgemak 4/5
De speaker heeft geen eigen app voor een equalizer of iets dergelijks, de knoppen werken voor zich en de telefoon is makkelijk te verbinden via Bluetooth. Verder had de bijgeleverde oplaadkabel van mij wat langer gemogen.
• Functies en mogelijkheden 4/5
In principe werkt alles naar behoren. Bluetooth is makkelijk te verbinden en valt niet weg. Ook Google doet het goed en is het via de box mogelijk om te bellen. Wat mij wel tegenviel is dat de box een micro-USB aansluiting heeft. Deze tijd mag je wel een USB-C verwachten.
• Accuduur 5/5
De accuduur van de speaker is ruim voldoende en komt overeen met de 10 uur die ze adverteren. De box laad ook snel op, dus wat mij betreft een dikke voldoende op dit gebied!
Pluspunten
- Geluid
- Accuduur
- Degelijkheid
Minpunten
- Iets zwaar in de bas bij hoge volume