Mooi apparaat met een goed en ruimtelijk geluid. Wel heeft hij een licht gekleurd geluid met wat veel bass en helaas bijvoorbeeld geen app om dit bij te kunnen stellen,
Je kan hem snel en makkelijk aansluiten via Bluetooth op je telefoon en goed geregeld. Daarnaast makkelijke bedieningsknoppen voor de basisfuncties en fijn, dat je hem als powerbank kan gebruiken.
Verpakt in een strakke en stevige verpakking, al mogen de letters in de boekjes wel wat groter om makkelijk te lezen en is hier makkelijk ruimte voor in de verpakking.
Een mooie premium uitziende behuizing, welke er solide en stevig uitziet en tegen een stootje kan. Ook water is niet direct een vijand. Heb hem bijvoorbeeld onder de kraan gehouden en dan speelt hij gewoon door. Let wel op, dat hij hierna nog wel uitlekt ook als je hem hebt afgedroogd. Wel mis ik een bevestigingsoog om er bijvoorbeeld een draagband aan te klikken of hem bijvoorbeeld op te hangen.
Tenslotte ik zag later dat er ook een JBL Charge 5 is met meer functionaliteit, welke slechts 10 euro duurder is en zou hier in de toekomst voor kiezen.
Al met al is de JBL Charge Essential 2 is een mooi en stevig product met een goede geluidskwaliteit, al heb ik nog een paar wensen...
Pluspunten
- Stevige en strakke behuizing
- Goed geluid
- Waterdicht
- Powerbank
Minpunten
- Mis app geluid te kunnen aanpassen
- Geen oog om draagriem aan te sluiten