Om te beginnen is deze speaker een opvallende en door zijn formaat, indrukwekkende verschijning.
Het geluid is absoluut goed en overweldigend te noemen, maar het hangt er wel erg af waarvoor je hem gebruikt. Ik gebruik hem voor een vullend geluid in een grote en open tuin. En daar is hij perfect voor. Ga je hem gebruiken in een gemiddelde woonkamer dan is hij al snel overkill.
Zelf zou ik eerder voor stereo geluid gaan, dat kan goed met deze luidsprekers door ze eenvoudig te koppelen, maar daar hangt dan wel een prijskaartje aan.
De lichteffecten van deze luidspreker zijn erg mooi en accuraat op de muziek, leuke functie is om zelf de kleur te kiezen, via de knoppen, maar nog uitgebreider met de app. Met deze speaker heb je verder geen feestverlichting meer nodig.
Met de ULT knop schakel je snel tussen de verschillende bass modus en dit is absoluut een merkbaar verschil en kan de meest woonkamers en vloeren laten trillen. Ook buiten geeft deze speaker voldoende bass aan het geluid.
Het maakt weinig uit hoe je deze speaker plaatst want zoals geadverteerd komt het geluid van alle kanten wat het makkelijk maakt om de speaker in het midden van een ruimte te plaatsen, al zit je dan wel met de stroomaansluiting..
Eigenlijk is het enige minpunt naar mijn mening het materiaal van de wielen. Dit lijkt niet van rubber waardoor het buiten over bestrating al vrij snel stuitert en als je niet op past de speaker uit balans raakt door de hoogte. Dus dat betekent langzaam lopen.
Dat is het enige waardoor ik twijfel of ik deze speaker z'n geld waard vindt.
De karaoke functie en microfoon werken goed en zijn van goede kwaliteit en maken deze speaker een aanwinst op iedere feestje. Ook is het mogelijk om de speaker op een tv aan te sluiten middels een meegeleverde optical out kabel, al heb ik dit nog niet geprobeerd.
Pluspunten
- 360 geluid
- Lichteffecten
- Bass
- Bluetooth bereik