Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver Karaoke Set Kinderen & Volwassenen - Discolichten - Bluetooth - Incl. Microfoon - Speaker Party Box - Partybox - BTM618 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,3

Patrick0187 16-11-2024

10,0
Wat een mooi ding. Mijn dochter is dol op de disco lichten. Deze vult met gemak een hele kamer. Goed geluid, leuke echo. Perfect voor leuke karaoke momenten.

Pluspunten

• Compact
  • Goed geluid
  • Goede verlichting

erp11 16-11-2024
  • Product getest

Altijd een feestje als ik dit op tafel zet, mijn kinderen en hun vrienden en vriendinnen zijn er dol op, telkens als ze hier zijn is het een feestje. Heb het zelf ook geprobeerd op mijn feestje en meteen een dolle boel. altijd geslaagd. Bovendien een goed geluid en prachtig licht. Heb deze thuis gekregen om te testen en dit gaat mijn huis niet meer uit, zo tevreden ben ik hierover.

Pluspunten

• altijd feest
  • goed geluid
  • leuk licht

m**************@g******** 16-11-2024
  • Product gekocht
Een goede prijs kwaliteit verhouding voor een mooie disco karaoke set. Hier uitbundig in gebruik door de kinderen. Heerlijk vrolijk hele dagen zingen met hun favoriete muziek. Wel erg jammer dat de microfoon niet draadloos is maar dat mag de pret niet drukken.

InsightInspector 13-11-2024

10,0
Prachtige karaoke set. Prima geluid, de meegeleverde microfoon maakt het helemaal geweldig. Lampjes zijn leuk, mooie discolichten. Leuk voor jong en oud.

Pluspunten

• mooi design
  • Leuk geluid en licht

marsie01 13-11-2024
  • Product getest
Goedkoop uitziend setje, wel compact en licht om mee te nemen. Geluid is op zich prima, maar de bediening en behuizing komt er goedkoop over. desonsdanks heeft de jeugd er veel plezier mee. wij hadden wel moeite met het uitschakelen van het apparaat, de knop lang indrukken werkt, maar dat geduld is er vaak niet.

Pluspunten

• compact, lichtgewicht
  • veel lichtopties

Minpunten

• goedkope behuizing
  • bediening

Onvoldoende
Onvoldoende

Joël 13-11-2024
  • Product getest

Deze karaoke set is super. Heel leuk voor kinderen. De roterende lampen maken het feest compleet. De kinderen vinden het fantastisch om lekker mee te zingen. De microfoon is goed. Licht in gewicht. Makkelijk mee te nemen. Batterij gaat best lang mee.

Pluspunten

• Design
  • Roterende verlichting
  • Leuk voor een feestje

Goed
Goed