Ik heb de Philips HR3020/20 mogen testen de afgelopen weken en om maar meteen met de deur in huis te vallen bevalt deze blender mij boven verwachtingen.
Bij het uitpakken viel mij gelijk op dat de verpakking in de doos geen piepschuim en al te veel plastic bevatte, ik vind dat een enorm pluspunt.
Het apparaat voelt degelijk aan en is eenvoudig in elkaar te zetten.
De eerste paar keer is het even wennen hoe lang alles erin moet om een mooi goedje te verkrijgen maar dat is een kwestie van wennen.
Groente en fruit vermaalt hij moeiteloos, stukken appel geen probleem, tussendoor wat extra toevoegen gaat super eenvoudig zonder brassen. Met het warme weer toch wat koelers gebruiken en hebben we ijsklontjes toegevoegd... Wat een geweldig apparaat, waar mijn vorige blender haast stuk op ging maalt deze ijsklontjes alsof het een banaan is. We hebben de dag erna ijsklontjes gemalen en deze op een schaal gelegd en daarop afgedekt gekookte mosselen, een mooi gezicht en de mosselen bleven lekker koel. Wat betreft smoothies, dat is ieder zijn ding, maar je kunt met deze blender eindeloos wisselen van smaken, hij mixt en pureert er vlot op los.
Het schoonmaken is geen probleem, alles kan zo de vaatwasser in, wij hebben de maler met de hand afgewassen en dat ging moeiteloos. De machine is ietwat groot uitgevallen dus je dient wel een plek op de aanrecht te hebben of een kastruimte, je legt deze niet zomaar ergens neer ivm grootte.
Positieve aan de grootte is wel dat je met deze blender met gemak 1,5 liter in een keer kan maken, dat hebben we dus ook gedaan en wat over was in de koelkast.
Ik kan deze blender zeker aanbevelen als je een degelijke grote blender zoekt met een sterke motor en snijmessen. De machine doet wat hij moet doen en oogt ook nog eens goed ook. Ik ben er iig superblij mee en ga hier nog veel plezier aan beleven.
Pluspunten
- design
- degelijk
- groot reservoir
- sterke motor