Ik zal de review kort houden. Nieuwe Amslod fiets gekocht, na proefrit aan huis. Ik ben een moeder en wilde een elektrische fiets waar een kinderstoeltje achterop kan. Geen probleem zei de jonge verkoper en heeft dit geadviseerd. Recentelijk, tijdens het fietsen, een geluid. Achteromkijkend, ligt het fietsstoeltje op de grond. De bagagedrager is afgebroken. Gemeld bij Amslod. Als reactie totaal geen medeleven. Hallo! Er had een kind achterop kunnen zitten op het moment van afbreken. Verdere reactie van Amslod; Wij adviseren ook om geen kinderstoeltje achterop te plaatsen. De bagagedrager kunnen we komen vervangen, maar daarvoor moet u betalen. Te belachelijk voor woorden Amslod. Dit voorval heeft nog nooit iemand meegemaakt.
Nu het volgende: Monteur zou aan huis komen. Familie is de hele dag thuis geweest, geen monteur gezien of bel gehoord. Krijgen we een melding van Amslod dat de monteur aan huis is geweest. Wij vragen naar de procedure van Amslod als niemand thuis is. Geeft Amslod, eindelijk na herhaaldelijk aandringen aan, dat de monteur klant belt dat hij aan de deur staat. Feit: Wij zijn NIET gebeld. Amslod beweert van wel en mailde een foto, gemaakt door de monteur, van onze voordeur. Feit: De monteur had gewoon geen zin om de reparatie uit te gaan voeren. Wederom geen medeleven vanuit Amslod en een vervolgafspraak over enkele weken. Waardeloze service.
Nu het volgende: Monteur komt aan huis, want remkabel werkte niet goed. Deze zou vervangen moeten worden. Nee zegt de monteur, ik repareer wel iets. Als hij klaar is, rijd ik een stukje met de fiets en merk dat de rem slecht werkt. De monteur staat er nog en wil er nog wel even naar kijken. Wel met een zucht, want hij heeft haast. Wederom een stukje gefietst en rem werkt nog niet. Monteur is helaas al weg. Klacht weer gemeld bij Amslod, reactie, over een paar weken kan er weer een monteur komen. Feit: Weer een waardeloze klantenservice van Amslod.
Ook heb ik meerdere malen verzocht om gebeld te worden door iemand van het management. Helaas, niet bereikbaar, maar we geven het door. Ik moet nog gebeld worden.
Wij zijn er klaar mee en gaan de fiets snel verkopen en adviseren iedereen om een e-bike bij de plaatselijke handel te kopen.
Sorry, de review is toch nog lang en er is nog meer te vertellen over de zeer onprofessionele klantenservice en behandeling van klanten door de klantenservice van Amslod.