bol.
8.7
Deze score is gebaseerd op 16418 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Pakjes komen netjes volgens afspraak!
En handig dat je op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling 👍🏻
Bol.com is zeker een van de beter uitgewerkte online-shops. Het is vrij overzichtelijk, wat niet vanzelfsprekend is, gezien de grote hoeveelheid producten en partners. Ook het bestel- betaal- en leveringsproces zit goed in elkaar en is vrij consistent, ongeacht of het rechtstreeks van Bol of van een partner komt. Wel is het zo dat de leverancier (PostNL, bpost, DHL...) door de partner wordt gekozen, waardoor het soms een beetje verwarrend kan worden (bv. DHL levert via partner bpost, maar het proces is niet 100% in de bpost-app geïntegreerd, je moet de barcode knippen/plakken om he pakje met de app in een pakjesautomaat af te halen).
Klein minpunt: je krijgt toch wel veel mails met aanbevelingen en de vraag wat men van de mail vindt. Dat lijkt me toch van het goede teveel.
Voor de rest zeker een van de betere online-shops in Europa.
was keurig op tijd geleverd en voldeed aan de verwachting
Prima service alleen bijzonder dat verschillende aanbieders verschillende prijzen hanteren voor hetzelfde product.
Top en betrouwbaar, mocht er iets zijn is de klantenservice altijd vriendelijk!
Groot assortiment en meestal nog voordelig. Goede retour afspraken en meestal gratis verzending.
En meestal de volgende dag al in huis, mits je optijd de bestelling doet.
En bij problemen goede Supports
Het grote pluspunt van Bol.com is dat verzenden en retourneren gratis is. Daardoor is de prijs vaak wel iets hoger maar minder dan wanneer je zelf van de leverancier zou bestellen en verzend- en retourkosten erbij moet betalen.
Omdat een veelheid aan leveranciers via Bol verkoopt duurt het soms langer eer je iets in huis hebt en eer je je geld terug hebt in geval van een retour die soms naar het buitenland moet.
Duidelijke overzichtelijke website. Hele ruime keuze. Meestal de volgende dag in huis.
Overzichtelijke site, met in het algemeen goede prijs/kwaliteit verhouding
Sinds vele jaren ben ik een regelmatige afnemer van de e-commerce van Bol.com.
Om te beginnen heeft deze aanbieder een zeer ruim aanbod van kwalitatieve producten, aan een concurrerende prijs.
De transacties (keuze, bestelling, betaling en levering) verlopen steeds vlekkeloos.
Kortom een aanbieder die ik iedereen kan aanraden.
Ik ben 'Blij met BOL' omdat de website lekker intuïtief werkt, de prijzen goed tot redelijk zijn, koopproces erg plezierig en individueel aanpasbaar is en de gekochte spullen snel en goed verpakt worden afgeleverd.
Gewoon goed bedrijf
Bol is een erg fijne winkel. Bijna alles is daar te koop. De klant is koning. Retourneren of ruilen gaat heel soepel. Een eventuele terugbetaling gaat ook snel. Ik kan Bol een ieder aanbevelen.
deze shop heeft echt van alles dus ik ben hier zo blij mee , en voor de prijs hoef je het ook niet te laten want die valt reuze mee
Ik heb hier al veel bestelt en altijd keurig op tijd,ook boeken zeer tevreden nooit problemen gekregen
dus Beste Bol,doe zo verder!
De door mij bestelde artikelen werden -stevig verpakt- en keurig op tijd, afgeleverd. Alle artikelen waren precies wat ik zocht.
Hoewel het voor mij allemaal niet zo snel hoeft, gaat het allemaal wel heel snel, want voor je het weet heb je je pakket binnen.
Ook het retour sturen gaat heel goed en voorspoedig, ik geef mijn eigen ook hooguit een 8, dus vandaar deze 8 die ik hier uitdeel voor Bol.com
Ik vind het prettig shoppen bij Bol, je kunt mooi producten/prijs vergelijken,, ik vind betrouwbaarheid erg belangrijk,makkelijk iets terug te zenden als dat nodig is, en snel zonder gezeur je geld terug, en super snelle levering.
Ik ben er blij mee
Altijd op tijd bezorgd, makkelijk te bestellen .
Goede artikelen .
Leveringen zijn steeds snel
uitstekende kwaliteit bij snelle levering
Ik ben uiterst tevreden over Bol.com.
Altijd optijd ontvangen pakketjes en een geweldige klantenservice.
Top ga zo door.
Bol.com is een online winkel waar alles te vinden en betaalbaar is.
Alles voorhanden, duidelijk overzicht. Ook indien elders goedkoper wordt dit aangegeven met de argumenten (2e hands of langere levertijd).
Met Select ook vaak gunstige leveringsvoorwaarden al zitten de bezorgingskosten natuurlijk wel al in de prijs maar dat is snel te checken: vaak is elders zelfde prijs wanneer je de bezorgkosten meerekent.
Grote keuze in producten, makkelijk om een bestelling te plaatsen en goede service als erxzig een probleem voordoet