Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

De boer 22-11-2024

1,0
Heb iets besteld en betaald. Blijkt hij onderweg schade te hebben krijg je van dhl een bericht dat het terug gaat naar bol. Ik contact opgenomen zeggen ze u krijgt over 4 dagen uw geld of het nieuwe product. Ik zeg ik heb hem eerder nodig. Moet je 4 dagen wachten dus mijn geld terug gevraagd en bij een ander besteld morgen in huis. Echt slechtste service ooit. Voor mij nooit meer bol.

Joyce 19-11-2024

1,0
Twee JBL koptelefoons besteld met een aanbieding 1+1 gratis, goede deal dus. Vervolgens raakt PostNL het pakket kwijt en is de koptelefoon inmiddels niet meer leverbaar, dus dan heb ik maar gewoon pech en word ik totaal niet tegemoetgekomen. Ik ben al heel veel jaar tevreden klant en bestel regelmatig, maar hoe dit wordt opgelost, of juist niet, vind ik echt niet kunnen. Meteen mijn Select-abonnement opgezegd en nu raakt Bol dus een hele goede klant kwijt.
Bol 22-11-2024 Officiële reactie

Beste Joyce,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Jacob 16-11-2024

1,0
Na aanschaf van een bluetooth module voor een Volvo v70 automaatbak.
De instructies van de product omschrijving gehaald en ingebouwd nu bleek dat de min pool moest worden ontkoppeld.
Dit is niet vermeld. Dus schade aan radio airco paneel en dashboard contact over gezocht en documenten door gestuurd. Geen reactie van bol wel leverancier. Zeer klantvriendelijk en arrogant.
Inmiddels heeft bol het bij incasso bureau neer gelegd kort om zeer onvriendelijk arrogant typische grote bedrijven en managers .
Bol 18-11-2024 Officiële reactie

Beste Jacob,

Marcel Meeuws 14-11-2024

10,0
Wat een fijne en betrouwbare winkelketen!
Snelle service, goede communicatie!
Supermakkelijk vanuit huis de enorme (diverse) voorraadden bekijken en bestellen waar je keuze op is gevallen en vaak de volgende dag al bezorgd.

Favoriete shop!

Bedankt voor je vertrouwen in ons, Marcel! 😊

Thierry 14-11-2024

1,0
Dramatisch sinds ze iedere zolderwebshop toelaten, verschrikkelijk gewoon zo slecht.

Beste Thierry,

Bol.com niet te vertrouwen artikel niet ontvangen! 14-11-2024

1,0
2 weken geleden een Siemens Espressomachine besteld voor 1340 Euro.
De bestelling heb ik nooit ontvangen en na elke keer contact te hebben opgenomen kreeg ik als antwoord bel ons over 2 dagen terug. Op dit moment is de koffiemachine wel bij Bol op voorraad maar weigeren zij deze op te sturen omdat deze nu duurder is! Nooit meer bij Bol.com bestellen!

Beste klant,

Bol.com niet te vertrouwen artikel niet ontvangen 14-11-2024

1,0
2 weken geleden een Siemens Espressomachine besteld voor 1340 Euro.

Beste klant,

Jos 13-11-2024

10,0
Veel keuze, snelle bezorging, prijs vaak inclusief bezorging, gemakkelijk retourneren als iets toch niet naar wens is (maat, kleur, kwaliteit), kortom: erg betrouwbaar!

De keuze is reuze! 😁

Ruben 13-11-2024

1,0
Bol.com erg achteruit gegaan door externe leveranciers en elke sukkel die zich voorkan doen als bedrijf.

Beste Ruben,

Larisa 13-11-2024

Altijd de snelste levering

Bedankt voor het compliment! 😄

Nebra 13-11-2024

altijd fijn om bij Bol.com te kopen. Veel keus en snelle levering. Helaas gaan zendingen via DHL vaak niet volgens planning, dat zou nog verbeterd kunnen worden.
Bol 14-11-2024 Officiële reactie

We vinden het fijn dat je zo tevreden bent, Nebra! 😊

Kees 13-11-2024

Over het algemeen heel tevreden over Bol. Bestel en betalingsproces verloopt eigenlijk altijd goed. Het enige is, dat de goederen niet altijd op tijd worden geleverd. Ik kan slecht beoordelen of dit komt door Bol of de leverancier of door de pakketdienst. Verder uitstekende service.
Bol 14-11-2024 Officiële reactie

Heel fijn dat je zo blij bent met onze service, Kees! 😁

Gerard 13-11-2024

10,0
Bestelling geheel volgens afspraak ontvangen.

Veel plezier met je bestelling. Gerard! 😀

Ingrid 13-11-2024

Goede producten, ruime keuze, snelle levering en makkelijk te retourneren indien nodig.
Ik bestel hier graag.
Bol 14-11-2024 Officiële reactie

We hopen dat je nog vele jaren klant bij ons bent, Ingrid! 🥳

Heidi 13-11-2024

10,0
Vorig jaar een airfryer aangeschaft, vorige week ging ie kapot. Ik kon retour sturen voor reparatie, communicatie hierover was goed en snel, binnen een week bericht dat ie niet meer te repareren was en een dag later geld terug. Dat is een dik compliment waard. !!

Bedankt voor het compliment, Heidi! 😁

Teuntje 13-11-2024

Fijn bedrijf om je te oriënteren op producten. Gemakkelijk om verschillende versies te vergelijken. Niet altijd de goedkoopste in prijs, maar wel een prima service wanneer er iets mis blijkt te zijn. Snelle en goede verzending met oog voor een goede verpakking. Geen enorme doos voor een klein artikel. Nauwelijks gebruik van kunststof, wel zoveel mogelijk recyclebaar materiaal.

Bedankt voor je review, Teuntje! 👍

Frans Holtkamp 13-11-2024

10,0
Bestellen gaat goed en snel,de levering ook. Zeer tevreden!
Bol 14-11-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om dit zo te houden, Frans! 🙂

Tilly Doorakkers 13-11-2024

10,0
Altijd, nette en keurige stipf op tijd levering. Producten zijn ook voorradig.

Bedankt! 😁

Rita 13-11-2024

Ik kies regelmatig voor bol.com omdat ze een uitgebreid assortiment hebben.voor iedereen wel wat.
Ook goede prijzen en heel.fijn..snelle bezorging.
Ook met retour zenden nooit problemen en alles is gemakkelijk te regelen via de app.

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest, Rita! 😄

Anna 13-11-2024

Bol. Wat zal ik er van zeggen?
Wij zijn erg tevreden, enorm assortiment, goede keuze filters, snel bestellen, betalen (op diverse manieren) en een snelle levering. Hou echter wel rekening met het feit dat levering via een andere partij langer kan duren.
Wij maken gebruik van select wat diverse voordelen oplevert.
Ook het retourneren van een product wordt soepel afgehandeld.
Kortom: ik zeg Bol!

Bedankt dat je ons aanbeveelt, Anna! 💪

M 13-11-2024

Bol komt de afspraken goed na, snelle levering en in het algemeen prima verzorgd.
Bol 14-11-2024 Officiële reactie

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden met ons bent! 😀

Lex 13-11-2024

Alles komt optijd produkten zijn goed en achteraf betalen is bijzonder prettig en als er een probleem is (zelden) word het goed opgelost

Je kan altijd op onze klantenservice rekenen, Lex! 😊

Sylvia 12-11-2024

Ik vind de site handig en gemakkelijk. Leveringen zijn vrijwel altijd overeenkomstig met wat op de site staat vermeld. Ooit betaal je meer dan op een andere site maar daar staat klantvriendelijkheid en snelheid van aankopen/leveringen tegenover. Dus dat vind ik geen probleem. Persoonlijke afweging voor iedereen.

Bedankt voor je review, Sylvia! 🙂

Jean 12-11-2024

Bol.com is niet enkel een online winkel, maar ook een platform waar andere bedrijven hun producten kunnen aanbieden. Voor de klant werkt het echter vrij transparant, en blijft Bol het eerste contactpunt. Op die manier verloopt alles altijd uniform, bestelling, (beveiligde) betaling, levering en eventueel klacht of retour. Als ik iets wil kopen, is Bol.com de eerste plaats waar ik op zoek ga, en meestal vind ik het daar ook.
Interessant ook zijn de meldingen als de prijs van een product op de wish list verlaagd is. Zo koop je dingen die je vaker nodig hebt (koffie, wasmiddelen...) altijd tegen de meest gunstige prijs.
Enig minpuntje, daarom geen 10/10: de vele reclamemails over alles en nog wat, met telkens de vraag "wat vind je van deze mail?". Dat mochten er wat minder zijn.

Bedankt voor je review en feedback, Jean! 👍

Gilbert 12-11-2024

Ik koop regelmatig een product bij Bol. De werkwijze is vrij eenvoudig en meestal zijn de leveringstijden correct. Ook zijn de producten vrij goed beschreven. Tot op vandaag nog geen klachten gehad.
Bol 14-11-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om dit zo te houden, Gilbert! 😊

Toon meer reviews