Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 35857 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hans van Driem02-04-2026
Na 2 dagen vertraging toch keurig via de brievenbus het bestelde product keurig ontvangen.
Hans02-04-2026
Mooi ingerichte Shop. Duidelijke stands met genoeg ruimte. Gekocht: I Pad Air (2026) en Samsung Galaxy Tab. Goede prijs/kwalteit verhouding plus Energie contract afgesloten. Perfecte klantbehandeling en service. Alles voor een glimlach die "uitmondt" in *****
Leo02-04-2026
Groot assortiment, makkelijk online bestellen. Zeer vlugge correcte levering. Levering was zeer goed te volgen. Vriendelijke bezorger👍.

E reader zoals een e reader moet zijn02-04-2026
Snelle levering. Prima prijs even wat goedkoper dan Bol.
Mevr.01-04-2026
5.0
5.0
Het bestelde en betaalde product werd niet geleverd! Na advies van medewerker opnieuw besteld en betaald, ditmaal is het product wel geleverd maar de terugbetaling van het eerste product laat (te) lang op zich wachten. Blijkbaar tussen het vervoerbedrijf en winkel zoekgeraakt, dit moet eerst uitgezocht worden voor het bedrag terug op mijn rekening komt…..(neem aan dat de track en trace werkt zodat men kan zien dat het echt niet geleverd is). Overigens verder nooit problemen gehad bij CoolBlue.
David01-04-2026
Heel snel geleverd, vriendelijke bezorging en goeie service.
Hans Jager01-04-2026
Ik heb voor Coolblue gekozen voor de service. Door een fout van mijzelf heb ik contact op moeten nemen met de klantenservice, daar werd ik prima geholpen en zij hebben mijn fout hersteld. Nog dank daarvoor.
Jeroen01-04-2026
Hele goede winkel, snelle levering en fantastische service. Maar Coolblue stop a.u.b. DHL. Ze leggen pakketjes voor je deur als je niet thuis bent. Kies je een automaat omdat je dan voorkomt dat het voor je deur ligt en 24/7 beschikbaar, brengen ze het naar een totaal ander servicepunt die al gesloten is als ik uit werk kom.
FJ01-04-2026
Uitstekende webshop, die doet wat is beloofd. Exacte informatie, snelle levering en prima retourvoorwaarden.
Conny01-04-2026
ik werd goed geholpen, maar was wel een puzzel met aankopen, retouren en een nieuwe bestelling.
Guus31-03-2026
Het product is prima, de service van Coolblue laat te wensen over. Uitbestede bezorging aan ..... werkt niet goed.helaas.
D31-03-2026
Oven ging zaterdag kapot, direct nieuwe besteld en die was zondag alweer in huis. Afgegaan op beste keus volgens Coolblue, werkt top en past mooi!
E Bouw30-03-2026
Ze hebben het gelverd zoals afgesproken, ik hou ervan !
MasClar30-03-2026
Alles prima geregeld. Ophalen in Utrecht moeilijk ivm parkeer(on)mogelijkheid.
Marijke30-03-2026
Ik ben nog nooit teleurgesteld door Coolblue. Ook dit keer is de bestelling prima
Hillcrest 30-03-2026
Super snelle bezorging binnen 1 dag. Een bericht gekregen met zeer uitgebreide informatie over het product en hoe het allemaal werkend moet worden gekregen. Gewoon he goede service.
Daniel29-03-2026
Fijn winkel, zowel online als fysiek. Goede klantenservice.
Sander29-03-2026
3.0
3.0
Moeilijke beoordeling. Ik ben jaar en dag fanboy van Coolblue, maar de manier waarop bestellingen tegenwoordig worden geleverd is echt zo zwaar ondermaats dat ik Coolblue hier zelf helaas ook in moet meenemen. Laatste bestelling, duur apparaat (980,- euro). Normaal ben ik blij met de winkels, zodat ik het zelf daar kan ophalen en niet afhankelijk ben van een gefrustreerde bezorger die of je pakket meerdere malen niet bezorgd omdat je “niet thuis bent”, duidelijk in de doos heeft gekeken wat erin zit of dat ermee is gevoetbald. Bij deze bestelling was het niet mogelijk om in de winkel op te halen en dit is ook waarom ik Coolblue hier dus ook op moet beoordelen. Het is zo’n 5 dagen na de besteldatum en heb nog geen idee wanneer, waar en in welke staat mijn pakket wordt geleverd. Coolblue, zorg a.u.b. dat je altijd kunt ophalen in de winkel of dat er een mogelijkheid is om bij te betalen (graag zelfs) voor levering per Coolblue fiets oid. Alles om maar niet overgeleverd te zijn aan de structurele wanprestaties van PostNL of DHL. Jullie kiezen er nu voor om met deze partijen te leveren en dit doet de hele Coolblue klantbeleving teniet… Echt zonde.
Bax29-03-2026
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Maria29-03-2026
Super snel en alles in orde!
Frank28-03-2026
Defecte broodbakmachine in de garantie. Binnen 2 dagen nieuwe in huis
Marcel28-03-2026
Ik krijg mijn bestellingen snel en altijd goed verpakt. Wat ik fijn vind aan Coolbleu.nl is dat er veel info van een produkt aanwezig is, zoals een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Ook een paar dagen later nog wat tips.
Johanna 28-03-2026
Goede prijs. Snelle bezorging. Duidelijke website.
J. J.28-03-2026
4.0
4.0
Ik heb nieuwe scheerkoppen besteld voor Philips 5000 serie. Na het openen bleken de scheerkoppen niet te passen. Na goed kijken bleek dat deze niet voor mijn scheerapparaat geschikt waren. Het doosje heb ik opengeknipt en weer keurig dichtgeplakt en teruggestuurd. Dit wordt niet geaccepteerd. Bij Philps inmiddels de goede koppen besteld. Nu zit ik met scheerkoppen waar ik niks aan heb,duur grap.
Coby 28-03-2026
Coby is al jaren fan van jullie ik kan erg genoeg de koffie ma niet neer aan de praat krijgen dat doe nu iemand anders voor mijn Dus het is nog niet klaar want die Mevrouw die mijn help met dingen die ik niet meer kan en dat is heel veel Groetjes van Coby.