EP.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

roz 26-11-2024

10,0
Deze webwinkel werd door de Samsung website zelf aangeraden voor een NEO QLED TV uit 2023 waar ik naar op zoek was. En vanwege Black Friday heb ik deze tv nog met een mooie korting kunnen scoren (laagste prijs die ik online kon vinden). Zelfde dag nog telefonisch benaderd door ze en de levering gepland en inmiddels al twee dagen binnen! Ben zeer tevreden en voor een volgende electronica aankoop zal deze webshop zeker mijn eerste adres zijn!

R 26-11-2024

Sonos Ray soundbar besteld op vrijdag. Werd keurig de volgende dag bezorgd. Verzend proces keurig kunnen volgen via de track en tracé. Aankoop was stevig ingepakt. Aankoop voldoet aan mijn verwachtingen.

Toon 26-11-2024

Nieuwe inductie kookplaat gekocht. In de winkel keurig geholpen met het maken van de juiste keuze. Die is door de monteurs een paar dagen later netjes geïnstalleerd en oude kookplaat mee afgevoerd.
Top!

Piet 25-11-2024

Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om uitleg te geven, zodat wij weten wat de verschillen zijn tussen bepaalde producten. En zo kunnen de goed kiezen wat het beste aan onze wensen/eisen voldoet.

Zeer tevreden. 25-11-2024

Heel overzichtelijk en enorme keuze van producten en snel gevonden wat ik zocht.
Levering exact volgens afspraak.

Eusj 25-11-2024

7,0
1e keer besteld bij deze shop. Enkele gaatjes in doos, waarschijnlijk door een touwtje om de pallets. Gelukkig geen schade.

Jan ter Wisscha 25-11-2024

De winkel heeft een goede uitstraling en de verkopers zijn goed op de hoogte we een klant wil.
Hierdoor kunnen ze ook goed adviseren.

Bosch serie 6 25-11-2024

Er was zeer snelle en goede service. Ook de klantenservice heeft me veel geholpen!

Gaastra 25-11-2024

Laatst een inbouw koelkast gekocht. Vanaf de online aankoop, het aangeven van de juiste ophanging tot de inbouw was het een prettige service. Met uiterste zorg is installatie uitgevoerd, van het verwijderen van de oude koelkast tot het afstellen van de nieuwe ophanging.

Walter 25-11-2024

Kamado Joe met black friday korting aangeschaft. Dag later bezorg afspraak gemaakt. Bezorger belde netjes kwartier voor aankomst. Helemaal blij

Niek 25-11-2024

Zeer klantgericht en advies op maat.
En de EP zaak is in de buurt gevestigd en dus makkelijk benaderbaar.

D. Broekhof 24-11-2024

Prima webshop, snelle levering en service door lokale vestiging.

Vriezer is heel erg stil met voldoende ruimte.

Ben 24-11-2024

10,0
snel besteld en heel snel geleverd!

J schreuder 24-11-2024

7,0
Product wat we besteld hebben is prima en keurig op tijd geleverd maar er is ons € 30 cashback beloofd en die hebben we niet gekregen

Mevr. van Veen 24-11-2024

Het gemak van internet om te bestellen, maar wel de mogelijkheid om als persoon te kunnen communiceren indien noodzakelijk.
Net dat stukje extra

Liza 23-11-2024

Goeie leverservice

Maksym 23-11-2024

Ik kocht een gaming-laptop, deze werd binnen 2 dagen geleverd. De prijs voor dit model was lager dan in andere winkels en niet alleen voor deze laptop raad ik hem aan. Je zult tevreden zijn.

Ubuntuerik 23-11-2024

Zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen. Deze keer een platenspeler gekocht. Personeel neemt de tijd om je te helpen en je te voorzien van uitgebreide informatie over het product. Fijne winkel en ga er graag naar toe.

Mevr.v Hasselt 22-11-2024

De shop was prima. De levering is zeer goed en vriendelijk verlopen.
Zou dit zeker bij andere aanraden.

Amber 22-11-2024

10,0
Heel erg blij! In de zoektocht naar een nieuwe tv hebben we heel fijn advies gekregen van EP. Ik werd netjes gebeld over de bezorging en ook tijdens de bezorging nog goed geïnformeerd over het gebruik van de tv. Heel tevreden!

Richard 22-11-2024

10,0
De website is duidelijk en overzichtelijk met ruime keuzes drogers zelf wou ik graag een zwarte warmtepomp droger die via de app te bedienen is hier vonden we een duidelijke beschrijving energie zuinig is de droger ivia een app te bedienen alle informatie is aanwezig met mooie foto's van de machines te bekijken vind de droger in het echt nog mooier zeer elegant en toch stoer.de droger droogt goed en is makkelijk te bedienen ook via de app. Als de droger klaar is hoor je een melodie. Ben er zeer blij mee

ajjpul 21-11-2024

In eerste instantie gingen voor een Bosch
Diepvries. Voor dit apparaat moesten we
echter langer wachten. Een ander merk
Liebherr was weliswaar een stuk duurder
maar is zijn geld echt waard. Niet alleen
stil maar de lades zijn ook verlicht handig
daar de vriezer in de schuur staat.

RayD 21-11-2024

overzichtelijke opstelling, vriendelijke en behulzame medewerkers, die jou eerst vragen waar je naar op zoek bent en dan hun advies geven daaromtrent en aanbevelingen indien van toepassing. uiteraard blijf jij als klant wel degene die dan de keuze maakt voor welk product.

fam broeders 20-11-2024

goed advies en snelle levering

Bianca 20-11-2024

10,0
Heb paar jaar terug een laserprinter bij Dorrestijn gekocht. Zo'n fijne uitleg en hulp om de juiste keus te maken. Nog veel plezier van de printer. Daarom nu voor de wasmachine en droger ook weer voor Dorrestijn gekozen. Werd netjes thuis bezorgd en een goede uitleg. Keurig op z'n plek gezet door Simon. Vriendelijke man en kennis van de producten die hij verkoopt.
Gister ook een goede vriend naar Dorrestijn verwezen voor een tv. Hij kan niet internetten, en ik weet dat onze vriend bij Dorrestijn op de juiste en eerlijke manier geadviseerd word.
Raad iedereen Dorrestijn zeker aan.
Juist zo'n winkel moet in Breezand blijven bestaan. Voor mensen die niet via internet kunnen bestellen of juist een persoonlijke uitleg willen. Is Dorrestijn het juiste adres

Toon meer reviews