Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.
Ik heb hier twee keer een compleet camerasysteem gekocht. Scherpe prijs en goede service. Levering was snel en netjes verpakt. 1 systeem gaf een keer een storing en ik kreeg direct een nieuwe zonder gedoe.
Winkel bezocht en uistekend geadviseerd. Later via de website artikelen aangeschaft en werden deze geleverd volgens belofte. Producten waren top ingepakt en van uitstekende kwaliteit.
Mooi set beveiligingscamer's besteld met 4 camera's en recorder. Vlot geleverd, degelijk materiaal. Nog niet geplaatst, maar wel getest. Kwaliteit is uitstekend.
Erg tevreden hierover.
Eerlijk bedrijf komt heel betrouwbaar over,
Vervolgens na bestelling zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden i.v.m. levering.
En goed degelijk materiaal voor een redelijke prijs.
Artikelen zoals omschreven, telefonisch contact was goed. Ze hebben mij prima geholpen met aanvullende artikelen. Montage was makkelijk. Camerasysteem werkt perfect.
Ik trof een hele leuke aanbieding en daarachter vriendelijkheid met eerlijk advies. Er werd prompt geleverd en zelfs ruilen was geen probleem tien ik toch van gedachten veranderde. Heel fijn Epine!
Eerst
Middels de chat contact gehad waarbij ik een passend advies heb gekregen Daarna in de winkel geweest om mijn aanschaf , een Reolink draadloze camera, op te halen. Vriendelijk en professioneel geholpen. De camera voldoet uitstekend. Ik ben erg tevreden.
Netjes geprijsd en vlot geleverd.
Wel vreemd dat de aanschaf van een losse video-deurbel een euro duurder is dan dezelfde bel gecombineerd met een 64 Gb micro SD kaart.
Drie maal raden voor welke optie we dus gekozen hadden.
Ik koop graag bij Epine. Mooie en makkelijke website en een enorme keuze. De artikelen worden goed in beeld gebracht en de informatie is goed en duidelijk.
Heb reeds diverse malen artikelen besteld en de levering is snel, meestal al de dag erna. Ik heb ook al diverse malen telefonisch contact gehad en daar ben ik ook zeer tevreden over. Goede vakkennis bij Epine.
Kortom, ik ben een tevreden klant.
Goede uitleg welke camera het best geschikt is voor de toepassing die je zoekt. Hierdoor heb ik de perfecte camera gevonden. Prettig geholpen ook telefonisch.
Snelle verzenden van de bestelde camera’s. Enorm goede camera’s met super scherpe beelden. Zeer goede verpakking van de producten. Goede bereikbaarheid.
Alleen geen Nederlandstalige instructieboekje.
Reolink 8mp camera set aangeschaft. Snelle levering en goede service. De bestelde recorder was niet leverbaar en er werd snel contact gezocht en een goed alternatief aangeboden.
Via google uit diverse sites de keuze voor Epine gemaakt.
Duidelijke heldere site, mooie sets en aanbiedingen.
Ik had nog wat vragen over wat ik het beste kon kopen voor mijn toepassing en hierop heb ik snel en goed advies gekregen. De levering was supersnel en in goede orde geleverd. Helemaal tevreden!
fijne overzichtelijke site en camera set volgens afspraak bezorgd. nog niet geheel aangesloten maar ziet er goed en compleet uit verwacht dan ook dat deze goed gaat bevallen.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?