Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Beste,
Allereerst willen we je bedanken voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over je aankoop en de service die je hebt ontvangen. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer verwachtingen niet helemaal overeenkomen.
Wat betreft het prijsverschil en de ontbrekende beugel: we willen je hiervoor onze excuses aanbieden. We zullen intern bekijken waarom deze communicatie niet duidelijk is geweest en zorgen ervoor dat dergelijke misverstanden in de toekomst worden voorkomen.
Heb je voor mij een ordernummer, dan kan ik kijken waar het fout gaat. Graag een mail sturen naar klanttevredenheid@hellotv.nl.
Beste Arnold en Karin,
Bedankt voor je mooie review!
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. Het is precies wat we nastreven: een vriendelijke en rustige sfeer waarbij we je kunnen helpen de juiste keuze te maken, zonder druk.
Fijn dat onze verkoper je goed heeft kunnen adviseren en alle details van de tv’s duidelijk heeft kunnen uitleggen. We hopen dat je volop kunt genieten van je nieuwe tv en kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen! Tot snel!
Beste,
Bedankt voor de 10!
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. Het is precies wat we willen voor onze klanten.
Veel kijkplezier gewenst en tot de volgende keer!
Beste Ton,
Hartelijk dank voor je fantastische review!
Wat fijn om te horen dat je alweer een geweldige ervaring hebt gehad bij Hello TV en dat onze verkoper je goed heeft kunnen helpen met het maken van de juiste keuze voor je nieuwe TCL 98C69B.
We streven ernaar om altijd een professionele en klantgerichte service te bieden en het is geweldig om te horen dat je dit hebt ervaren.
Bedankt voor je loyaliteit als vaste klant en voor je aanbeveling! We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Beste Kees,
Bedankt voor deze mooie review!
We zijn blij om te horen dat je opnieuw tevreden bent met zowel de uitleg van de apparaten als de vakkundige montage.
Het is geweldig om te weten dat je al voor de tweede keer bij ons een tv hebt gekocht en dat de service je wederom bevalt. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Beste Ton,
Hartelijk dank voor je uitgebreide review!
Het is geweldig om te horen dat je zowel via onze chat als in de winkel goed geholpen bent en dat we je naar tevredenheid konden adviseren. We vinden het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor het beantwoorden van vragen en het tonen van de verschillende opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Fijn dat je de "bijverkoop" opties als nuttig hebt ervaren zonder dat het opdringerig was.
We hopen dat je de producten snel in huis hebt en dat alles naar wens is. Mocht er toch iets zijn, staan we natuurlijk voor je klaar. Nogmaals dank voor je vertrouwen in Hello TV en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Beste Mark,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je, ondanks je oorspronkelijke keuze voor een Samsung-tv, dankzij het deskundige advies van onze medewerker uiteindelijk de juiste keuze hebt kunnen maken met de TCL. We zijn blij dat je de kennis en vriendelijkheid van ons team hebt kunnen ervaren.
Het is altijd ons doel om eerlijk en goed advies te geven, zodat onze klanten met vertrouwen hun aankoop kunnen doen. We kijken ernaar uit je bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je nieuwe tv!