Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Mooier kunnen we het niet maken! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Je bent altijd van harte welkom.
Wat leuk dat je al 4 jaar bij ons binnen komt! Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met ons. Bedankt.
Dat is fijn te lezen Larissa! We willen voor iedereen de tijd nemen, zowel de klanten die hun eerste camera kopen, als voor de mensen die al 10 jaar komen. Mocht je nog vragen hebben of ergens niet uit komen, schroom niet om contact met ons op te nemen!
Bedankt voor het mooie compliment! Dat doet me goed te lezen. Je bent van harte welkom!
Bedankt Hans! Fijn dat het zo opgelost kon worden. Kan gebeuren natuurlijk en dan willen we dat zo snel mogelijk opgelost hebben voor je.
Dat is nog eens een mooi compliment! Hartstikke bedankt voor je vertrouwen.
Voor iedereen is er een ander smaakje, daarom willen we iedereen zo goed mogelijk informeren wat de mogelijkheden zijn. Fijn te horen dat mijn collega je op weg heeft kunnen helpen!
Bedankt voor het mooie compliment! Heel veel plezier met de lens, als je het leuk vind, kan je via facebook of Instagram je foto's delen. Misschien vragen we een keer of een foto mogen gebruiken.
Tot de volgende keer!
Doet me goed te lezen dat je goed geholpen bent in Groningen! Je bent altijd van harte welkom. Wel even de koffie of thee zelf pakken en ze helpen bij elke vraag die je hebt!
Wat fijn dat je zo tevreden bent. Het is altijd slim om even te reserveren, zodat je niet voor niets gaat. Wij zijn blij met zo'n leuke klant erbij!
Iedereen die bij Kamera Express werkt heeft wel iets met fotografie en daardoor zijn er ook verschillende soorten experts. Bedankt voor je leuke review!
Wat leuk om te lezen dat je al jaren bij ons komt! Bedankt voor het mooie compliment. Tot ziens!
Fijn te horen dat je zo tevreden en weer gezellig terug komt!
Dat kunnen onze collega's wel in Capelle! Bedankt voor het mooie compliment.
Dat is een compliment waar we enorm blij van worden! Bedankt.
Dat is heel fijn te horen Mies! Uiteraard ben je altijd van harte welkom.
Bedankt voor het mooie compliment! Dat hebben ze prima voor je opgelost.
Eventueel zou je ook kunnen bestellen via de website en dit laten leveren in de winkel, mocht dit iets zijn wat je in de toekomst wil doen.
Wat leuk om te lezen! We wensen hem veel plezier met zijn camera!
Dank je wel!
Dat klopt zeker Theo, duurder hoeft niet altijd beter te zijn, fijn om te lezen dat je goed advies hebt gekregen.
Ik wens je er veel plezier mee.
Super! Bedankt voor de review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn. Ik wens jullie veel plezier met jullie aankopen!
Fijn dat we je op deze manier ook goed konden helpen Michel, beterschap gewenst!
Super goede keuze en wat een mooie locatie om heen te gaat! Veel plezier gewenst.
Wat fijn om te lezen Ronny en wat leuk dat je de cursus gaat volgen! Super leuk om samen met je partner te doen, veel plezier gewenst en natuurlijk veel plezier met de camera!